Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potrzebuje opini na temat Samsung Galaxy S+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do kupienia S+ za 400zł. 2 lata używany lecz igła, problem jest w tym ze ma adka 2.3 i brak aktualizacji. Chociaż ja telefonu uzywam jedynie do gg, yt, sms'ów i rozmów. Może ktoś miał ten model i może opinie napisać za like?

Opublikowano

Mój kuzyn ma SGS+, miałem go w łapkach prawie codziennie przez tydzień i jest nawet ok. Z minusów dla mnie to brak lampki led i ramka która szybko się zdziera. Zawsze można wgrać CustomROM, chociaż do gg, yt rozmów i smsów starczy 2.3. Jednym słowem, za tą cenę - warto.

Opublikowano

Jeśli ją zaktualizujesz to nie (o ile można) a jak coś to możesz wgrać custom rom'a z Android 4.1 :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Tak tylko czy telefon uciągnie 4.1 co prawda do 2 letni sprzęt.

S+ na bank uciągnie 4.1 ? co za problem? może mieć nawet 5 lat ten tel ;pp jedyne co mozna w nim by wymienic to bateria.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Na 4.1 CM ten telefon chodzi jak masełko :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...