Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ominięcie bana w grze

RoMek95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiałem się czy będzie to dobry dział, ale lepszego nie mogłem znaleźć na temat tego typu. Otóż dostałem bana w pewnej niszowej grze mmorpg, w którą gra dosyć mało osób. Jednak gra mi się spodobała, a ban niesłuszny, więc myślałem, że ominę go szybko jak to robiło się w Counter Strike'u za młodu :D . Lecz nic nie pomogło, zmieniłem adres mac karty sieciowej, zamaskowałem swoje ip, a nadal po wejściu do gry jest napisane "you are banned" . Czy można to jakoś jeszcze ominąć? Dlaczego moje metody nie pomogły?

Opublikowano

ACC-Account czyli z angielskiego konto.Na 99% zbanowali konto(nie wiem jaka gra) więc tego raczej nie odzyskasz.Byś musiał włamać się na konto GM'a lub do ich bazy danych a za to dozywocie :D

Opublikowano

Hmm, no tak, zbanowali konto, ale z innego konta na zamaskowanym ip i zmienionym mac również nie mogę wejść. Nawet nie mogę wejść z innego komputera w mojej sieci. Może został zablokowany jakiś adres mac mojego routera czy coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...