Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytań odnośnie Bola

Kerq Lazarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pare pytań odnośnie funkcji Bola :

- Po ściągnięciu i wklejeniu skryptu do "scripts" skrypty mam w custom scripts , zaznaczam je a potem włączam Lola (uruchamiam custom game dla sprawdzenia jak to działa i czy to działa)

Wszsytko wydaje się dobrze zrobione z tym że skrypty są na "off" a ja najprościej w świecie nie umiem ich uruchomić by były na "ON" moje pytanie brzmi jak to zrobić?

- Po odpaleniu Bola grając około 3 minut czasem wyskakuje mi Bug Splat , czy tak ma być czy może da się tego uniknąć?

- Czy jak "wydaje mi się" że jestem gotowy do oszukiwania graczy to podczas zaznaczania wersji gry wystarczy zostawić latest? czy może jednak zmienić na którąś wersje podaną w liście , jeśli tak to która to będzie? (euw)

- Naprawdę opłacalne jest to botowanie , można szybciej sie wybić ? rzeczywiście wygrywane pod rząd rankedy pokazywane przez niektórych graczy z wyśmienitymi statami są prawdziwe i to wszystko dzięki temu programowi?

Proszę nie podchodzić sceptycznie do moich pytań , po prostu jestem zielony .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Cześć mam pare pytań odnośnie funkcji Bola :

- Po ściągnięciu i wklejeniu skryptu do "scripts" skrypty mam w custom scripts , zaznaczam je a potem włączam Lola (uruchamiam custom game dla sprawdzenia jak to działa i czy to działa)

Wszsytko wydaje się dobrze zrobione z tym że skrypty są na "off" a ja najprościej w świecie nie umiem ich uruchomić by były na "ON" moje pytanie brzmi jak to zrobić?

- Po odpaleniu Bola grając około 3 minut czasem wyskakuje mi Bug Splat , czy tak ma być czy może da się tego uniknąć?

- Czy jak "wydaje mi się" że jestem gotowy do oszukiwania graczy to podczas zaznaczania wersji gry wystarczy zostawić latest? czy może jednak zmienić na którąś wersje podaną w liście , jeśli tak to która to będzie? (euw)

- Naprawdę opłacalne jest to botowanie , można szybciej sie wybić ? rzeczywiście wygrywane pod rząd rankedy pokazywane przez niektórych graczy z wyśmienitymi statami są prawdziwe i to wszystko dzięki temu programowi?

Proszę nie podchodzić sceptycznie do moich pytań , po prostu jestem zielony .

4.szybsze combo szybsza reakcja. combo spacja i robi :D, auto ks(nie wszystkie champy) - auto farma ( plugin Sida auto Carry "SAC" )

3. latest

2. odznasz wszystko w 1 zakładce niż zoomhack

1. każdy skrypt no nie każdy włącza się niektóre opcje w shift, szukasz skrypta, bo czasami masz ich więcej i wybierasz np na olafa, widzisz tam opcję Auto-killsteal "e" jest OFF najeżdżasz myszką na te OFF i klikasz lpm. i jest włączone. wytłumaczone jak dla 5 latka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...