Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz a4tech bloody gamming v7 czasami się zetnie.

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często gdy gram w cs'a lub inną grę, to mysz o której mowie albo się zetnie, tzn zareaguje za późno/szybko, albo tak po prostu wibruje kursorem(nwm jak to powiedziec). Mam ją od miesiąca. Co może być przyczyną? Czy jak usunę i zainstaluje oprogramowanie na nowo to problem powinien zniknąć? Mam w niej zbindowane pare klawaiszy jeśli to coś ważnego.

Opublikowano

używaj w miarę jednolitej i gładkiej podkładki/stołu, wyczyść sensor, oprogramowanie też możesz przeinstalować i zobacz jak będzie bez zbindowanych klawiszy

Opublikowano

używaj w miarę jednolitej i gładkiej podkładki/stołu, wyczyść sensor, oprogramowanie też możesz przeinstalować i zobacz jak będzie bez zbindowanych klawiszy

Podkładkę mam w miarę dobrą i dużą, jakieś 40cm na 60 cm więc na pewno na biurko ani nic nie wychodzi, przeinstaluje oprogramowanie i powiem ;). Żadna z tych opcji nie pomogła ; /

Musiałem zrobić format komputera, i po nim, mysz tak nie robi : d. Oprogramowania zainstalowane nie mam ;d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...