Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zaczynać grać? Są jakieś boty?

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

TheBall nie wiem skąd wysnułeś ten wniosek, ale grałem w rappelz 3 lata temu, od tamtego czasu ta gra to dno...

Szczególnie na Polskich serwerach, jeżeli chcesz już zaczynać to idź na zagraniczny.

Opublikowano

Śmiem się nie zgodzić z Tobą Rakocy.... Rappelz był, jest i będzie bardzo fajny (że gPotato jak każda inna firma like Gamigo liczy tylko na kase to nie oznacza, że jest zła....)

Jak masz czas, nerwy oraz siłę na bicie xxxx mobków tych samych ( na lvl'u 120-145) to tak

Natomiast jeżeli nie to zapraszam na priv'y lub inne MMORPG...

Za darmo w 2-3 miesiące możesz wyrobić 15k GP, skrzydełka itp "zapraszając znajomych" (sam expisz te postacie ^^ grozi ban, ale jest rysyko jest zabawa)

W 4 miesiące wyrobiłć można zbroje +17 i broń +20 oraz wszystko czego do szcześcia potrzeba.

Bez problemu można w miesiąc od zera wbić 150lv, a jak dobrze, wiesz zarobek zaczyna się po 150 =) (zrujnowane, CV etc)

Zwierzaki bardzo poszły w dół naga r7 s1 za 150kk, a to jest bardzo mało ^^ jak się uda naqwet dostaniesz jakiegoś marnego r7, ale do pt się przyda ^^

Ja osobiście grałem przez 6mc, jedno konto z GP (300pln) oraz drugie bez GP.... :

Bez ładowania GP :

- 2 mc na wbicie 151 i

- Załatwienie broni +13

- Oraz zbroji +10

- Pasek (2x naga s1, 2x yeti s4 i s5 oraz syrenka s4)

- Zwierzaki : Naga s3, Ifrit s1 oraz Unicorn s4

Z ładowaniem GP :

- 1 mc na wbicie 151

- Załatwienie broni +19

- Załatwienie Zbroji +18/19

- Pasek oraz zwierzaki (jakie nie powiem ^^)

Co do botów.... stworzenie bot'a byłoby bardzo ale to bardzo ciężkie (na szczęśćie) od botów masz Metin'a 2 oraz Tibie =)

Opublikowano

6miesięcy to krótko chodzi mi o obecne czasy.
Grałem w to 2 lata temu, atmosfera była zupełnie inna.
Twoje statystki mówią same za siebie ...

Nie chcę się wykłócać, bo to tylko moje skromne zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...