Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook - hack do gry Stick Run

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stick run to ciekawa gierka na fb, trudno ją hackować, większość hacków to ban ...

A ja wkoncu ogarnalem sposob na hackowanie jej, i mozna przy tym sie w niej dorobić :)

No więć odpalamy CE, i wybieramy odpowiedni proces. W google chrome to proces bezpośrednio przeglądarkowy ( chrome.coś tam ), w firefox PluginContainer czy jakoś tak.

Musimy zakupić Sailor hat, po czym skanujemy w Text/String ninjakick i zmieniamy na sailorhat. Powinno nam zmienić tą czape na ten itemek. Polecam uzyc join.me, by na markecie pokazac ze naprawde hackowane. Osobiscie ja dorobilem sie przy tym kilka premek i kilkanascie tysiakow.

Opublikowano

Właśnie przetestowałem, to jest tylko iluzja, po resecie gry wszystko wraca do normy.

A zmiana Stringu zmienia tylko nazwę itemu a nie item.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

To wytłumacz jak działa to ninjakick bo nie mam pojęcia, wiem tylko że w tej grze się biega i można ubrać chłopka w różne rzeczy.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Normalnie, kupujesz sailorhat, skanujesz ninjakick i zmieniasz na sailorhat. wtedy powinna ci sie ikonka tej czapy zamienic na ninjakick, i mozesz jej uzywac normalnie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...