Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Plat 2

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up: Diament łatwo się wbija. Dużo trudniej wbić challengera z diamenta 1:D

@top: Gratulacje, pnij się w górę.

League of Legends

Opublikowano

@up: Diament łatwo się wbija. Dużo trudniej wbić challengera z diamenta 1:D

@top: Gratulacje, pnij się w górę.

Widze po Vanoshu jak latwo sie wbija.

Ogolem teraz diament faktycznie to nic, pol roku temu to bylo cos :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Uhm.. aktualnie powiem tak, gdybym miał drużyny które by chociaż w lekkim stop co-operowały ze mną, i moimi callami (poleceniami) bym dawno miał diament. Nie jestem w stanie samemu wygrać gry, muszę polegać na botlanie/junglerze żeby nie feedowali, i się ogarnęli. Żeby chociaż grali defensywnie, freezowali, dali pushnąć turret.. ale nie jestem w stanie.. platyna to nie mój poziom gry, po tym jak wygrywam prawie że zawsze swoją linie (mida, topa nie wygywam, bo nie potrafię) choć patrząc na obecną wartość diamondu.. to i tak nic, a platyna powoli się stają most toxic league.

Powodzenia lifu, pewnie mnie wyprzedzisz jak już wielu moich znajomych, sam menester mnie też przegonił, riot coś do mnie ma . :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Uhm.. aktualnie powiem tak, gdybym miał drużyny które by chociaż w lekkim stop co-operowały ze mną, i moimi callami (poleceniami) bym dawno miał diament. Nie jestem w stanie samemu wygrać gry, muszę polegać na botlanie/junglerze żeby nie feedowali, i się ogarnęli. Żeby chociaż grali defensywnie, freezowali, dali pushnąć turret.. ale nie jestem w stanie.. platyna to nie mój poziom gry, po tym jak wygrywam prawie że zawsze swoją linie (mida, topa nie wygywam, bo nie potrafię) choć patrząc na obecną wartość diamondu.. to i tak nic, a platyna powoli się stają most toxic league.

Powodzenia lifu, pewnie mnie wyprzedzisz jak już wielu moich znajomych, sam menester mnie też przegonił, riot coś do mnie ma . :P

Ja tez mam wyzsze mmr od cb, wstyd i hanba :D.

Wszystko zalezy na jakiej lini grasz, czy schodzisz na inne linie by pomagac innym.

sstwc.jpg

Opublikowano

Ostatnio na youtube oglądałem jak brąz wygrał z diamentem topa darius vs trynda.

Jak myślicie dlaczego teraz diament to gówno ? Ludzi carruje bol a nie umiejętności zdobywane po kilku godzinnych grach przez pare lat ..

Opublikowano

Ostatnio na youtube oglądałem jak brąz wygrał z diamentem topa darius vs trynda.

Jak myślicie dlaczego teraz diament to gówno ? Ludzi carruje bol a nie umiejętności zdobywane po kilku godzinnych grach przez pare lat ..

To mogl byc projekt jakiegos pro playera, niektore osoby robily konta, przegrywaly wszystkie gry by byc w bronze V, dobijaly do serii i wychodzily z queqe by im serie przegralo, mmr im roslo ale dywizja nie wiec po jakims czasie konto z bronze v gralo z diamentami.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...