Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy GTA V ma klimat?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gralem więc nie wiem pytam sue z ciekawości.

Otóż GTA IV, jakie by nie było słabe miało kosmiczny klimat. Czuć było to miasto, bary w których czekali znajomkowie, taksówki, lokalne kluby, rosyjską dzielnice,, czuć było Nowy Jork- wielkie megalopolis.

A oglądając gameplaye z GTA V mam wrażenie że gra to KOSMOS ale miasto jest troszkę bez wyrazu. Brakuje mu klimatu i takiej… gieteawości. Jakby ti nie było gta tylko świetna gra cierpiąca garściami z GTA :P

Co sadzicie? Bo dla mnie klimat w grach jest ważny i chciałbym poznać wasze zdanie :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

a o jakim gta mowa 5????

A nie widać w tytule? Myślenie nie boli.

5% od jakiegoś kmiota teraz proszę.

1567846744.png
Opublikowano

Dla mnie znowu GTA IV było do bani.Nie podobało mi się wcale.

GTA V dupy nie urywa ,ale złe też nie jest puki co jestem na 40% gry i jeszcze się nie znudziło.

GTA V bardziej podchodzi pod GTA : San Andreas tylko że SA miało lepsza fabułę .

Opublikowano

Nie gralem więc nie wiem pytam sue z ciekawości.

Otóż GTA IV, jakie by nie było słabe miało kosmiczny klimat. Czuć było to miasto, bary w których czekali znajomkowie, taksówki, lokalne kluby, rosyjską dzielnice,, czuć było Nowy Jork- wielkie megalopolis.

A oglądając gameplaye z GTA mam wrażenie że gra to KOSMOS ale miasto jest troszkę bez wyrazu. Brakuje mu klimatu i takiej… gieteawości. Jakby ti nie było gta tylko świetna gra cierpiąca garściami z GTA :P

Co sadzicie? Bo dla mnie klimat w grach jest ważny i chciałbym poznać wasze zdanie

jak dla mnie to te zdanie nie ma sencu

Opublikowano

GTA IV było fajne tylko, że brakowało w nim tych bezdroży itp.

GTA V ma klimat, tylko nie podoba mi się sterowanie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dla niektórych klimat V jest najlepszy z całej serii więc jest to kwestia gustu, ale napiszę ci, że napewno się nie zawiedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...