Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod Bonusowy

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko czy są w sieci jakieś kody bonusowe np jak kiedyś było na allegro za bodajże 5zł 3 dni premki i 1000golda. Jest w CDA coś z WoTa ale nwm czy to klucz czy co. Czekam na odp

Opublikowano

5zł - Premium na 3 dni i gold to tylko Kody zaproszeniowe. Podajesz taki kodzik podczaj rejestracji i bam.

Cd-action ZAWIERAŁO (kupiłem ten engzemplarz :D) własnie taki kod bonusowy i gold dla zarejestrowanych już graczy.

Pozdrawiam

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko czy są w sieci jakieś kody bonusowe np jak kiedyś było na allegro za bodajże 5zł 3 dni premki i 1000golda. Jest w CDA coś z WoTa ale nwm czy to klucz czy co. Czekam na odp

za niedlugo kupuje pisemko z kodami . wiec za darmo 1 oddam

Opublikowano

Adam a w jakim to pisemku i jaki ten kod zaproszeniowy ? Tzn ile dni premium i złota ? I kiedy kupisz ? Z góry Wielkie Dzięki

Opublikowano

Adam a w jakim to pisemku i jaki ten kod zaproszeniowy ? Tzn ile dni premium i złota ? I kiedy kupisz ? Z góry Wielkie Dzięki

za kilka dni (nie wiem dokladnie ile) w cda bedzie kod na 1k golda chyba

Age is just a number :)

Opublikowano

chyba 2k golda na aktualne konto i 2 kod zaproszeniowy 2.5k golda i to pisemko z cd action

Opublikowano

Jezu Chryste - Adam - nie wiesz, to nie wprowadzaj w błąd. Już dobrze wiadomo jaki jest kod - 1200 golda dla aktywnych graczy i 1000 golda + 3 dni premium dla nowych graczy.

2. W najnowszym CDAction będą te kody - 24.09.2013 wychodzi, cena wynosi 15.99PLN.

Opublikowano

Jezu Chryste - Adam - nie wiesz, to nie wprowadzaj w błąd. Już dobrze wiadomo jaki jest kod - 1200 golda dla aktywnych graczy i 1000 golda + 3 dni premium dla nowych graczy.

2. W najnowszym CDAction będą te kody - 24.09.2013 wychodzi, cena wynosi 15.99PLN.

Patrzcie będzie mi mówił że źle napisałem a gazetę z kodami mam na biurku .

Opublikowano

Adam ale gazetą masz tą nową czy tą starą i ile złota ? Ps. Warto kupić 2x gazety i wpisać te 2x kody bonusowe ?

Opublikowano

Chodzi mi o kod bonusowy. Tam pisze, że max 3x. Więc się pytam czy jest sens ładować 16zł na 1200golda ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...