Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping w LOLu

Ksevis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z pingiem w grze ciągle skacze ponad 45 dzisiaj nie dał mi spokoju ponieważ utrzymuje się na stałym 65 i nie chce spaść juz mnie to denerwuje włączyłem dla próby cs 1.6 wbiłem na serwer i pokazał mi się 24 ping nie rozumiem tego dlaczego na lolu własnie jest taki duzy dodam że gram na east i mieszkam w polsce dodaje niżej mój speedtest proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu jeżeli ktos się interesuje co jest przyczyną niech smiało pisze.

Pozdrawiam
Ksevis

2978285566.png

Opublikowano

65 ping jest dobry , jeśli skacze mogą być jakieś prace ze strony riot'u lub obciążenia servera .

Możesz zainstalować program Cfosspeed

Opublikowano

Skanowałem komputer czysty wyłączyłem kompa na świeżo włączyłem lola też nic cały czas 65 ping no nie zbędny post bo ja needam 30-40 max ping do gry ;d

@EDIT

no nie da sie grać po prostu na 65

@EDIT 2

PMB.exe jest włączone podczas lola

Opublikowano

@Kleas

zainstalowałem ten program dodam że klucz rejestracyjny jest "Oohenf-jxadte-44v8zx-zx7761" i ping 40 spadł xDDDD nie wiem co się stało ale jest zajebiście kto ma ten sam problem polecam pograć ten program i przeskanować kompa naprawić błędy w darmowej wersji jest można naprawić tylko 100 plików ale w pełnej do której klucz wam podałem można cały system zrobiłem tak i wszystko śmiga świetnie GG WP dzieki wielkie :)

@EDIT

jezeli po użyciu tego programu na lolu wyskoczy wam taki błąd

http://imageshack.us/photo/my-images/51/vc3k.png/

To naprawcie lola i zrestartujcie kompa wszystko powinno działać płynnie.

Opublikowano

<hhaha> załóżmy grasz na enemy z 20-30 pingu ty masz 60/80, i masz wolniejszy czas reakcji o setne sekundy, ja na przykład mam 20-30 pingu max i jak ostatnio miałem 70-100 to drastycznie odczuwałem te spowolnienia w grze.

Ramek ping 80 normalny ? w jakiej epoce ty żyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...