Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] spadek elo pomiędzy progami

Sandro99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem ze spadaniem z elo. O ile dobrze pamiętam, to progi po których trzeba 10 razy przegrać aby spaść, to 501, 1001, 1501. Mój problem polega jednak na tym, że aktualnie elo zawiesiło mi się na poziomie 324 i ni cholery nie chce spaść niżej. Przegrałem chyba z 20 kolejnych walk (poprzez poddanie pojedynku na oknie Mulligan). Wczoraj natomiast elo zawiesiło mi się przy 276.

j1cf29.jpg

Wkurzający błąd, bo wygodniej farmić schodząc do 1. Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać?

Edit: a teraz mnie zblokowało na 354.

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

Wydaje mi się że twórcy ustalili liczbę elo które można stracić danego dnia właśnie by zapobiec sztucznemu zbijaniu tych punktów. Ja miałem taki sam problem kiedy próbowałem farmic. Miałem ponad 1000elo i jak zacząłem spadać to również zablokowałem się przy koło 300elo i nie mogłem spaść niżej. Chyba nie ma sposobu by to ominąć i tyle.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wychodzi faktycznie na to, że nie da się tego obejść. Odczekałem 24h pomiędzy walkami i nadal 0 zmiany w elo ;/

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

Może grasz z słabszymi przeciwnikami, i dlatego tak się dzieje :P

Tacy też się zdarzają, ale zazwyczaj już przy 350 elo łapie mi ludzi z wyższego progu, mających po 501-530 elo :)

Edit:

dzisiaj limit elo mi wzrosl do 404 a po jednej wygranej walce do 408.

Jedynymi parametrami ktore sie zmienily od wczoraj jest poziom a co za tym idzie gold, exp, ilosc wygranych walk. Pomiedzy 404 a 408 wygralem jedna walke wiec tak na prawde nie mam pomyslu od czego ten dolny limit moze byc uzalezniony.

triquetra_zepplin.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...