Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra w silverze

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż proszę wasz o radę. Ostatnio gram na poważnie w rankedach , obecnie jestem w s4 , miałem promocje do s3 , a tu taki surprise:

z1qaQbR.jpg

Jeżeli chodzi o gry tryndem , wyglada na feed , ale to przez team , jak byl score 2/11 to miałem staty 2/2 . więc w sumie wszystkie kille moje , a później tylko gorzej było...

Gram zreguły na jungli masterem yi (tak wiem ,ale nie mam czasu i kasy na innego jungla) , staram się pomagać drużynie , zostawiam im kille , umacniając tym samym lane , daję rady , biorę linie jeżeli ktoś nie umie na niej grać , i w ogóle same dobro :D , oczywiście tf masterem mam obcykane.

Da radę coś zrobić? Jestem naprawdę tym sfrustrowany i wkurzony , bo człowiek chce golda wbić do końca sezonu , a tutaj takie akcje - 1 krok do przodu i 2 w tył

Opublikowano

To jeden lose, ja takich mam sto i żyje. Nic nie poradzisz, graj i tyle.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Useless championami grasz to 1. Następny fakt jest taki że grając z BoLem nie nauczysz sie nic i będziesz grał jak brons. Poza tym takich stat nie jest trudno zrobić championami pokroju Yi naucz sie grać czymś co nie bierze tyle fragów a bardziej sie przydaje drużynie i jestem pewien że będzie lepiej . .

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Nie gram z bolem , testowałem go tylko do ryza (ale i tak w sumie wyszło że łatwiej mi bez nie go grać) , a że zapomniałem odpiąć z listy to 2 sprawa :D

K , dzięki za rady , będę dalej próbował , skuszę się na heca , i zobaczymy jak to wyjdzie

Opublikowano

Z historii gier można niewiele wywnioskować. Nie wiem jak grasz, więc nie mogę dokładnie powiedzieć nad czym musisz popracować.

No, ale obejrzałem z lekka twojego lolkinga i radzę całkowicie unikać w buildach Wriggle'sa. Moim zdaniem powinieneś również zacząć grę innymi pickami. Możesz też grać duo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...