Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp za 1000złotych

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o złożenie komputera do 1000 złotych, bez napędu i karty graficznej, bo to mam:). Linki mogą być na techplanet i morele. I czy da się żeby montaż był za darmo i wysyłka kurierska za pobraniem?

Opublikowano

Proszę o złożenie komputera do 1000 złotych, bez napędu i karty graficznej, bo to mam:). Linki mogą być na techplanet i morele. I czy da się żeby montaż był za darmo i wysyłka kurierska za pobraniem?

A można wiedzieć, jaką masz kartę graficzną? Tak, da się za pobraniem, lecz trzeba dopłacić 10 zł. Montaż za 0 złoty i wysyłkę za bodajże 1 zł dostaniesz na techplanet.pl wpisująć "mpcforum" w polu na kod rabatowy.

Opublikowano

jeśli planujesz upgrade kompa to bierz pentiuma jesli nei to i3 jest lepszy

chociaz polecam kupic penituma i dozbierac do i5

Opublikowano
http://www.morele.net/inventory/info/8FqhFN/

Taniej się nie da...

- Dysk jak ci nie starczy to kup 500, ale pewnie nawet tego w pełni nie wykorzystasz...

- Obudowa może i tania ale ma wszystko co potrzeba do zwykłego użytkowania, sam mam taką i nie mogę na nic narzekać.

Sorry dałem zestaw z napędem...

Bez napędu wychodzi 940,01 zł

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...