Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Bruiser, cena obojętna

war43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuję jakiegoś Bruisera* , może to być Top lub Jungle (obojętnie)
To ma być coś czym mogę wygrać mecz nawet mając "noob team" (coś czym najłatwiej wyjść z Brązu :D )

Co już mam (czego nie wymieniać):
-Irelia

-Jax

-Fizz (to nie bruiser, ale też może wygrać mecz praktycznie sam, wiec wymieniam :D )
-Jayce

-Nasus

-Kha'Zix

*Bruiser - Ktoś kto może zarówno przyjąć jak i zadać dużo dmg (jak by ktoś nie wiedział :D )

Opublikowano

W sumie nie zastanawiałem się nad nim

Myślałem o Dariusie i Shyvanie, z tym że Shyvany coś nie mogę wyczaić w rotacji, a szkoda mi wydać 6300 IP "w ciemno" (jeszcze nią nie grałem)

Ale chyba naprowadziłeś mnie na bardzo dobry trop z tym Wukongiem :D

Opublikowano

Jarvan IV oraz Lee Sin, obydwoje świetne ganki, a na topa nieźle śmigają, ja najczęściej wybieram J4, i ranked wygrany ;) Dobry build, i umiejętność junglowania, i carry'ujesz ;)

Opublikowano

Jarvanem kiedyś grałem, ale coś nie bardzo mi się podoba (nie umiem określić dlaczego)

Lee Sin... Ten z kolei bardzo mi się podoba, z tym że ile bym nim nie grał (jak jest w rotacji) to za nic nie mogę go ogarnąć :D

I to wydaje mi się dość dziwne, bo Jayce'a, który też jest trudnym champem ogarnąłem bez problemu przy drugim meczu

Opublikowano

Riven.

+ tarcza

+ doskok

+ stun

+ brak many

+ ult

Ogólnie robiona pod offtanka koks jest. Może być jeszcze Renekton

Opublikowano

Nad Riven też sie zastanawiałem, ponieważ staniała do 4800 i to chyba będzie 3 postać jaką kupię od teraz

Wukong -> Draven -> Riven

Ponieważ potrzebny mi jakiś ADC którym mogę coś ugrać, bo niestety mimo że nie lubię tej pozycji to czasem nic innego mi team nie zostawia :D

Opublikowano

Nad Vayne się zastanawiałem ze względu na to że ma fajny Antyfocus ;)

Ale teraz nią pograłem w rotacji i chyba lepiej mi się gra Dravenem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...