Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okulary do komputera

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, z racji iż dość długo przebywam na komputerze, a nie chcę mieć pogorszonego wzroku bo jeszcze sport uprawiam, więc kieruję dla tych którzy noszą okulary, może się znacie.

http://shop.gunnars.com/advanced-gaming-eyewear/l/200

Te są chyba do gry.

http://shop.gunnars.com/computer-eyewear/l/100?CID=em_wl&utm_source=trig&utm_medium=email&utm_campaign=wl&smtrctid=802613649

Te.. raczej ogólnie, do komputera nie konkretnie gier.

Polecicie mi jakieś z tych? Dzięki

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Te okulary można wsadzić do... kosza. Sam posiadam okulary i rozmawiałem o komputerze z okulistą. Ten doradził mi, żeby nie kupować tych gotowych okularów, bo tylko gorzej psują wzrok. Jeżeli chcesz mieć najlepiej dopasowane, idziesz do okulisty i mówisz co i jak. Tam dobierają Ci szkła z anty refleksem (czy coś takiego), który sporo obniża 'toksyczność' monitora.

Opublikowano

Dziwne, bo każdy gracz (projesjonalny) posiada gunnarsy, i kazdy je dobrze ocenia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kup sobie zwykłe okulary z antyrefleksem , masz pewność że wzrok ci się nie popsuje .. no chyba że chcesz być "fajny" przed komputerem i nie mieć pewności to powodzenia.. wzrok ci się popsuje że będziesz nosić szkła na co dzień i nie tylko przy komputerze :P .

..

Opublikowano

Po co od razu kupować okulary nie wiadomo jakie, pobaw się kontrastem i jasnością w monitorze, ustaw takie jakie Ci pasuje, i nie siedź na kompie po nocach, a zwłaszcza po ciemku bo nawet jakbyś miał nie wiadomo jakie zajebiste okulary to i tak będziesz psuł wzrok.

Opublikowano

Kup sobie takie... Może i dobrze jak oślepniesz bo skoro kupujesz okulary i nawet nie wiesz czy dobrze dopasowane bo jakiś ciul w necie powiedział że spoko to taki kretyn jak Ty nie powinien do kompa siadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...