Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane odszkodowanie ?

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W niedzielę na meczu w drugiej połowie zrobiłem wślizg i kostka mi się przekrzywiła.

Następnego dnia pojechałem do ortopedy i powiedział, że mam pękniętą kostke. Od razu poszedłem do drugiego pokoju i dał mi nogę w szyne.

Teraz mam takie pytanie czy dostane odszkodowanie ze szkoły ?

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Rozumiem że mecz to były jakieś szkole rozgrywki? Jak tak to na luzie. Jeśli nie, a byłeś ubezpieczony też powinieneś coś dostać, choć ja się na ubezpieczeniach nie znam, mogę dać jedynie przykład że kolega pracował przy maszynie do kopania buraków i jakoś łeb mu sie wkręcił w taśmociąg, i odszkodowanie dostał takie że kupił sobie z niego krossa.

Opublikowano

Rozumiem że mecz to były jakieś szkole rozgrywki? Jak tak to na luzie. Jeśli nie, a byłeś ubezpieczony też powinieneś coś dostać, choć ja się na ubezpieczeniach nie znam, mogę dać jedynie przykład że kolega pracował przy maszynie do kopania buraków i jakoś łeb mu sie wkręcił w taśmociąg, i odszkodowanie dostał takie że kupił sobie z niego krossa.

nie mecz był z klubu , tak ubezpieczony jestem w szkole :) a ok. ile bym mógł dostać wiem nie znasz się ale tak na oko :)

oo to nieźle :/

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Dostaniesz, ale nie licz na kosmiczne kwoty. Ja za złamanie z przesunięciem dostałem 160 więc wiesz...

o.O

mój kolega za stłuczoną kostke dostał 400 zł

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Dostaniesz coś ale pewnie mało sam kiedyś wyjeb na rowerku obdarty cały 500zł:)

Opublikowano

musisz się dowiedzieć czy klub Cię ubezpiecza, strzelam na ślepo że za odszkodowanie nowego PS4 nie kupisz, ale tak z 200-250zł dostaniesz.

Opublikowano

musisz się dowiedzieć czy klub Cię ubezpiecza, strzelam na ślepo że za odszkodowanie nowego PS4 nie kupisz, ale tak z 200-250zł dostaniesz.

heh zawsze coś :) zbieram właśnie na ps4 hehe ;d

MyManiek555.jpg
Opublikowano

w żadnym wypadku nie dostaniesz, zresztą to zależy od rodziców jak cie ubezpieczyli i gdzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...