Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gram trojki i trafiam na platyny

phantom211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gralem z kolegami trojki 3x i 3x Nasze staty to Bronz 3 250 winow , bronz 3 400 winow, unranked 79 winow

i 3x trafilismy na

3x gold

diament 3 + 2x silver

2x gold i platyne

Czemu trafiamy na takich gosci ?

caly czas maja po 800 winow do 1500

NU94p9A.gif

Opublikowano

maja slabe mmr / w/l / poprostu system nie moze znalesc nikogo innego (ludzie czesto graja tylko 5v5 i daje wam randomowe osoby z kolejki

Opublikowano

Szczerze mówiąc to bez znaczenia jakie macie dywizje itd. Wszystko zależy od teamu, nie zauważyliście, że oni mogą mieć też team 3x3 brąz/srebro? Dlatego Wam im ich przydziela. Temat wałkowany mnóstwo razy...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Wytłumacz mi jak można mieć unranked 79 winów w soloq?

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

To są teamowe, tutaj soloQ nie ma znaczenia.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

SoloQ ma znaczenie, ale to też lepiej dla twojego teamu, bo jeżeli wygrałbyś z nimi, to mógłbyś nawet zacząć z platyną 5, mojej drużynie ( gold 1, silver 5, platyna 1) trafiało cały czas na silvery - goldy, aż wkońcu dojebali nam diamenty, wygraliśmy z nimi i po bo5 zaczeliśmy z goldem II :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

ja grałem z kolegami ranked team 3x3 my silver i brązy a enemy 2 challangerów i diamond 3... typy na 1 lvl'u mnie pod wieżą robią. od tego czasu nie gram ranked teamów 3x3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...