Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Inwestorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam

Czy masz umiejętności, Pasję, Zdolności, związane z Tworzeniem Serwerów Do Gry Metin2 ?

Jak tak to trafiłeś idealnie !

Już dziś spotkajmy się na rozmowę, i ustalmy warunki naszej współpracy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wymagania

żeby można było zainwestować w wasz projekt

- Pliki Gry ukończone w 60/70 %

- Start z zaplanowaną Datą

- 15 lat +

- konto w banku do rozliczeń

- GG + Ts3 // Skypa

- Pełny Team Serwera

- Praca Praca Praca

Oferuję

- Dedyk Pod grę metin2 ( 1. 1000/1300 Graczy max i 2. 2000/2500 max)

- Zabezpieczenia Anty DDoS raczej najlepsze w świecie metina i serwerów prywatnych :)

- Strona bez dziur i innych mało przydatnych rzeczy :)

- od 30 do 50 % z IS dla Team Serwera

- Ts3.Game-4line.pl + Dodanie kanałów dla administracji ( Możliwe że dla ciebie !) (Lub własny aktualnie nie mam licencji )

- Forum Game-4line.pl z Własną strefą ( własne forum to do uzgodnienia )

- Pomoc pod telefonem od 07:00 do 3:00 godziny 9:00 - 15:00 nie zawsze mogę odebrać bo mam jeszcze szkołę

- Gwarantowana Uczciwość

Zapraszam do Kontaktu

GG : 48543402

Pozdrawiam - Art

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Pewno chodzi mu o takie, których DDOSY nie przełamią w 2 minuty.

A takich serwów jest pełno, start i po 2 minutach już serwer off.

P.S. Dobrze, że są ludzie, którzy pomagają w projektach ;)

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

a możesz napisać jaką ofertujesz maszyne?

Własnie ja również jestem ciekaw maszyny i w jakim zakresie jest ta ''pomoc''

Parametry maszyny nie są jako takie bo to nie ma większego znaczenia 8 gb ramu ale dla 1 osoby będzie 4 gb bo po co ? 4 gb bo na 4 gb 1000 graczy śmiga

a zabezpieczenia anty ddos dobre sam nie wiem co ale jak z kumplem waliłem w serwer testowy leciało ode mnie 5 x 20 GB i on 2 x 5 Gb to logowanie zamulało a np ravia to po 3 x 20 to pada jak szma*** balmora nic

ale jeszcze będziemy pracować nad zabezpieczeniami

Intel Core i7 
gwarantowane 4 rdzenie
4GB RAM
Dysk twardy 512GB
Backup 100GB
System FreeBSD 9.1 (64-bit)

Opublikowano

Parametry maszyny nie są jako takie bo to nie ma większego znaczenia 8 gb ramu ale dla 1 osoby będzie 4 gb bo po co ? 4 gb bo na 4 gb 1000 graczy śmiga

a zabezpieczenia anty ddos dobre sam nie wiem co ale jak z kumplem waliłem w serwer testowy leciało ode mnie 5 x 20 GB i on 2 x 5 Gb to logowanie zamulało a np ravia to po 3 x 20 to pada jak szma*** balmora nic

ale jeszcze będziemy pracować nad zabezpieczeniami

Intel Core i7 
gwarantowane 4 rdzenie
4GB RAM
Dysk twardy 512GB
Backup 100GB
System FreeBSD 9.1 (64-bit)

Ohh jaki ten świat jest mały. (pozostało ci jeszcze dużo do czytania,te 20gb to chyba worki z ziemniakami.

Btw polecić nie polecić,zostanę neutralny lecz wiem że ta osoba miała robić coś swojego a teraz już chyba jej się odechciało. (kto wie,może i tu się odechce?).

btw. szkoda że łącza nie podałeś.

RauE0Ri.png

Opublikowano

Ohh jaki ten świat jest mały. (pozostało ci jeszcze dużo do czytania,te 20gb to chyba worki z ziemniakami.

Btw polecić nie polecić,zostanę neutralny lecz wiem że ta osoba miała robić coś swojego a teraz już chyba jej się odechciało. (kto wie,może i tu się odechce?).

btw. szkoda że łącza nie podałeś.

swój serwer za 5/7 tyg jak zrobię :) ale mało czasu mam ;/

Ten dysk mnie ciekawi...

zwykły dysk 500 gb albo 1 tb :)

To od dzisiaj stawia się serwery na domowych komputerach?

a co do komputera łącze dedykowane daj mi ktos 100 mb i może grać do 1 000 osób :) jak ktos kupi maszyne 16 gb i łącze 1 gb to niech ma serwer na 4 tyś graczy :) ja mam dedyki na serwery do 1200/ 1500 graczy :)

nie ale mam dobrą ofertę handlowa z pewnym hostingiem

Opublikowano

swój serwer za 5/7 tyg jak zrobię :) ale mało czasu mam ;/

zwykły dysk 500 gb albo 1 tb :)

a co do komputera łącze dedykowane daj mi ktos 100 mb i może grać do 1 000 osób :) jak ktos kupi maszyne 16 gb i łącze 1 gb to niech ma serwer na 4 tyś graczy :) ja mam dedyki na serwery do 1200/ 1500 graczy :)

nie ale mam dobrą ofertę handlowa z pewnym hostingiem

Nie chcę nic mówić ale ta Twója "maszyna" zesra się na rzadko przy 1500 graczy.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale ta Twója "maszyna" zesra się na rzadko przy 1500 graczy.

kolego może z plików i z teorji* jesteś dobry ale systemy wymogi maszyny ci są obce* :) ;/

1 000 graczy pobiera parametry 3,5 gb +/- zależy też od struktury plików 30/45 mb net :) a co do procesora nie pamiętam ale nie ma to dużego znaczenia do metina bardziej do ataków :)

wiem co robię ta oferta jest najlepsza na MPC zapytajcie się lite game czy forgame ile dają % z is :) po 20 chyba :/ ja daję 30 /40% stronę forum i ts3 więc przepraszam bardzo ale no raczej jest bardzo dobrze

na obecną chwile jestem w stanie zapewnić sponsoring maxx 10 serwerów metina więcej nie bo brak kasy ;/

Opublikowano

kolego może z plików i z teori jesteś dobry ale systemy wymogi maszyny ci sa opce :) ;/

1 000 graczy pobiera parametry 3,5 gb +/- zależy też od struktury plików 30/45 mb net :) a co do procesora nie pamiętam ale nie ma to dużego znaczenia do metina bardziej do ataków :)

wiem co robię ta oferta jest najlepsza na MPC zapytajcie się lite game czy forgame ile dają % z is :) po 20 chyba :/ ja daję 30 /40% stronę forum i ts3 więc przepraszam bardzo ale no raczej jest bardzo dobrze

na obecną chwile jestem w stanie zapewnić sponsoring maxx 10 serwerów metina więcej nie bo brak kasy ;/

Nie chcę nic mówić, ale słownik też jest ci "opcy"...

aw. Ile może średnio uciągnąć ludzi ta maszyna?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale słownik też jest ci "opcy"...

aw. Ile może średnio uciągnąć ludzi ta maszyna?

juz poprawiłem te 2 błędy te deyki co mam do 1200 graczy spokojnie :) a po co wiecej po nic bo max na jaki serwer co wbija graczy aktualnie jest 1400 i to był dracos z podkręconym licznikiem o 0,5 tak jak na manessie xD bo kongo zrobił 2 te same strony xD

Opublikowano

kolego może z plików i z teori jesteś dobry ale systemy wymogi maszyny ci sa opce :) ;/

Niestety nie są mi obce. Jeżeli masz zamiar stawiać serwer z gotowych plików bez żadnych sensownych dodatków to Ci zje te 3,5GB ale przy takiej maszynie ile masz łącza 100mb?

Były takie hajty już np Karpielek który postawił na podobnej maszynie a przy 250 graczach był jeden wielki lag.

Informacje o ramie też pewnie od Litegame wziąłeś bo u nich tak sprawa wygląda.

@UP na Dracosie grało maksymalnie 870 ludzi, jak widać do licznika nie miałeś dostępu a info masz z dupy.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Niestety nie są mi obce. Jeżeli masz zamiar stawiać serwer z gotowych plików bez żadnych sensownych dodatków to Ci zje te 3,5GB ale przy takiej maszynie ile masz łącza 100mb?

Były takie hajty już np Karpielek który postawił na podobnej maszynie a przy 250 graczach był jeden wielki lag.

Informacje o ramie też pewnie od Litegame wziąłeś bo u nich tak sprawa wygląda.

@UP na Dracosie grało maksymalnie 870 ludzi, jak widać do licznika nie miałeś dostępu a info masz z dupy.

miałem dostep :) to po pierwsze po 2 sam miałem serwer grało na nim 400 osób i miałem 1,2 gb zapotrzebowania na ram ale miałem dobrą strukturę plików a dedyk miał 16 gb wiem co robię a ty nie musisz negować aż tak ja tak jak napisałem zapewniam ochronę anty ddos itp dziś powstanie w nocy forum i ts3 tam będzie można zamienić ze mną dodatkowe informacje :)

Opublikowano

Witam

Czy masz umiejętności, Pasję, Zdolności, związane z Tworzeniem Serwerów Do Gry Metin2 ?

Jak tak to trafiłeś idealnie !

Już dziś spotkajmy się na rozmowę, i ustalmy warunki naszej współpracy.

Wymagania

żeby można było zainwestować w wasz projekt

- Pliki Gry ukończone w 60/70 %

- Start z zaplanowaną Datą

- 15 lat +

- konto w banku do rozliczeń

- GG + Ts3 // Skypa

- Pełny Team Serwera

- Praca Praca Praca

Oferuję

- Dedyk Pod grę metin2 ( 1. 1000/1300 Graczy max i 2. 2000/2500 max)

- Zabezpieczenia Anty DDoS raczej najlepsze w świecie metina i serwerów prywatnych :)

- Strona bez dziur i innych mało przydatnych rzeczy :)

- od 30 do 50 % z IS dla Team Serwera

- Ts3.Game-4line.pl + Dodanie kanałów dla administracji ( Możliwe że dla ciebie !) (Lub własny aktualnie nie mam licencji )

- Forum Game-4line.pl z Własną strefą ( własne forum to do uzgodnienia )

- Pomoc pod telefonem od 07:00 do 3:00 godziny 9:00 - 15:00 nie zawsze mogę odebrać bo mam jeszcze szkołę

- Gwarantowana Uczciwość

Zapraszam do Kontaktu

GG : 48543402

Pozdrawiam - Art

Nowy Wygląd Tematu

@
f5

Opublikowano

Znam tego osobnika i szczerze mogę polecić. Wiem, że posiadał już nie jeden serwer i wiem że zna sie na tym co robi. Co do ataków - myślę że jakby ktoś chciał, to by tak kombinował że nawet serwery z najlepszymi zabezpieczeniami położył więc nie widzę sensu do chwalenia się / komentowania.

Pozdrawiam #ali

sygna.tan.png

Opublikowano

W piątek startuje u mnie 1 sponsorowany serwer przez game-4line.pl zapraszam na nasz ts3 sprawdzania strony zabezpieczeń dedyka jak komuś się spodoba oferta i zobaczy że oferta jest naprawdę dobra zapraszam

Aneks 1

Jak serwer przekroczy miesięczne zarobki 20/30 tyś to ja biorę 2 tyś reszta idzie dla administracji serwera jak mniej jak 20/30 tyś to według podziału %%

F5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...