Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto 331, zwój

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edit: Więc na zwoju było:

Przełamanie Shiki Fuujin czyli tego pieczętowania które zrobił trzeci na Orochimaru i zabrał mu ręce ;)

Jeżeli chcesz więcej to:

Orochimaru odzyskał ręce i przywołał czwórkę hokage

HBV27j.png

Opublikowano

te pytanie było skierowane do osób, którzy czytają mange. Być może zawartość tego zwoju ma jakieś powiązanie z tym całym wskrzeszeniem sami wiecie kogo i przez kogo

finalrender.png

Opublikowano

W tym zwoju jest ukryta technika na odpieczętowanie osób zapieczętowanych przez Shinigami.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

W tym zwoju jest ukryta technika na odpieczętowanie osób zapieczętowanych przez Shinigami.

Shinigami? Nie pomylił ci się bleach z naruto???

finalrender.png

Opublikowano

Shinigami to bóg śmierci :) (zresztą zapewne to wiesz)

Bóg śmierci też jest w Naruto ;)

Tutaj masz jeszcze odnośnie jutsu zawartego na zwoju

http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Shiki_Fūjin:_Kai

wiem, troche sobie jaja robiłem, jest gdzies o tym shinigami w necie, bo troche mnie to zaciekawiło

@edit

i tą techniką sasuke wskrzesi orochimaru? Ale przecież przez to straci żołądek

finalrender.png

Opublikowano

wiem, troche sobie jaja robiłem, jest gdzies o tym shinigami w necie, bo troche mnie to zaciekawiło

@edit

i tą techniką sasuke wskrzesi orochimaru? Ale przecież przez to straci żołądek

Nieee

Sasuke wyciągnie Orochimaru z przeklętej pieczęci Anko. W przeklętej pieczęci było DNA (czy jak to tam nazwać) Orochimaru. Teoretycznie rzecz biorąc Orochimaru żył w każdym kto miał przeklętą pieczęć (z wyjątkiem Sasuke bo z tego co pamiętam Itachi wyciągnął z niego Orochimaru). Reasumując Orochimaru wszystko obserwował :)

Jeżeli chcesz wiedzieć co zrobili z tą techniką to już Ci mówię

Sasuke przywrócił do życia Orochimaru który użył tej techniki by odzyskać ręce i wyciągnąć wszystkich hokage którzy byli w niej zapieczętowani.

Jeżeli chcesz wiedzieć po co tak zrobili to:

Sasuke chciał porozmawiać z każdym z hokage by dowiedzieć się więcej na temat Itachiego

HBV27j.png

Opublikowano

Nieee

Sasuke wyciągnie Orochimaru z przeklętej pieczęci Anko. W przeklętej pieczęci było DNA (czy jak to tam nazwać) Orochimaru. Teoretycznie rzecz biorąc Orochimaru żył w każdym kto miał przeklętą pieczęć (z wyjątkiem Sasuke bo z tego co pamiętam Itachi wyciągnął z niego Orochimaru). Reasumując Orochimaru wszystko obserwował :)

Jeżeli chcesz wiedzieć co zrobili z tą techniką to już Ci mówię

Sasuke przywrócił do życia Orochimaru który użył tej techniki by odzyskać ręce i wyciągnąć wszystkich hokage którzy byli w niej zapieczętowani.

Jeżeli chcesz wiedzieć po co tak zrobili to:

Sasuke chciał porozmawiać z każdym z hokage by dowiedzieć się więcej na temat Itachiego

to orochimaru nie miał rąk?? W 1 serii tak, ale potem już mu się magicznie pojawiły

finalrender.png

Opublikowano

@Up

3 hokage w pierwszej serii je zapieczętował w pamiętnej walce z Orochimaru, żeby nie mógł używać technik. Innymi słowy miał ręce, ale nie mógł ich użyć do walki :D Jak walczył z Naruto w drugiej serii to nie używał pieczęci do walki czyli nie walczył z całym swoim potencjałem.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...