Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zdobywanie haseł

Kamciui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użyj BruteForce albo przez sieć lokalną SSLStrip (czyli Hacking, czyli nie legalne) :)

Jakiś problem? Napisz na PW

backtrack-it_userbar4.png?w=460

Opublikowano

pan wyżej usłyszał gdzieś jakieś słówka i powtarza, nie wiedząc chyba jednak co one oznaczają.

@topic

tylko keylogery, tematów o tym jest mnóstwo na necie.

Jak jesteś bardziej sprytny to możesz znaleźć hasło danej osoby w inny sposób, np. założyć jakąś strone, i zwabić osobe by założyła na nim konto (strona niech wygląda profesjnalnie żeby hasło tej osoby nie było śmieciowe typy asdf, możesz też zrobić blokada na najbardziej popularne hasła), i mieć nadzieje że ta osoba używa tego samego hasła wszędzie. Możesz też znaleźć jakąś lamerską strone do której włamać się będzie możliwe i uzyskać hasło danej osoby - wszystko przy założeniu iż ta osoba używa wszędzie tego samego hasła, co zdarza się często szczególnie w 'mniej technicznej' części społeczeństwa (koleżanka, głupia jak 90% kobiet?).

Opublikowano

Czyli nie da sie ? ;/

Chodzi mi o taki program który sam przeskanuje wszystkie możliwe hasła i poda mi to odpowiednie , jeżeli taki jest

1377774857-U369478.png

Opublikowano

BruteForce. Skuteczne ale powolne, więc lepiej jakiegoś keyloggera znaleść/napisać/kupić lub włamać się na jakąś stronę i ściągnąć hasła z bazy danych (trochę trudne).

Opublikowano

Więc poprosił bym jakąś instrukcje i link do downloadu do tego programu .

Jak pewnie już wiecie mam zamiar wejść komuś na fb ;)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

pan wyżej usłyszał gdzieś jakieś słówka i powtarza, nie wiedząc chyba jednak co one oznaczają.

Sory ale ja się tym zajmuje

Popatrz się na mój profil i sobie pooglądaj czym się zajmuje ...

@TOPIC

Mam źródło do keyloggera, ale nie polecam ponieważ przy wykrywaniu otwieraniu portu (80) antywirus może go zablokować

Tak jest też z innymi keyloggerami

Jakiś problem? Napisz na PW

backtrack-it_userbar4.png?w=460

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...