Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mirror`s Edge i coś w rodzaju blue scren

BlackInferno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie w Mirror`s Edge (mam oryginalnego ze Steam) na pełnym ekranie, a często przy tym minimalizowałem grę, żeby zobaczyć jak przejść jakiś chapter. Często gra przechodziła w stan "Brak odpowiedzi". Jak przed chwilą zminimalizował grę, to dźwięk był jakiś dziwny, zrobiło się coś w rodzaju blue screena. Komputer włączył się od nowa, AVG Free Antivirus 2013 wykrył wirusa startpage.fh. Dałem, żeby go usunął. Ale antywirus po kilku sekundach napisał, że nie da się go usunąć. Włączyłem jeszcze raz Mirror`s Edge`a, wyskoczyła informacja o popsutym zapisie profilu, teraz muszę wszystko od nowa. Nie wiecie co się mogło stać i czy to szkodliwe? Mniejsza z Mirror`s Edge`m, chociaż byłem już w połowie ostatniego chaptera. :/ Daje like.

AxeePL.png

Opublikowano

Słyszałem o patchu do tej gry który niby pomagał w takich problemach jest do pobrania dał bym link ale nie wiem czy mogę :) po prostu wpisz problemy mirror's edge albo patch mirror's edge powinien być do pobrania :)

Opublikowano

Dobra, patch mi niepotrzebny. Pobrałem sobie jakiegoś save`a, to sobie przejdę ostatni rozdział.

Tylko jeszcze jedno pytanie: czy ten wirus jest groźny?

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...