Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam orianne , ona się raczej szybko nie znudzi.

Z tych co podałeś wszystkie są jednymi z lepszych miderów więc wybór będzie ciężki. Wydaje mi się ,że jak wymasterujesz sydre albo ahri to zrobisz pogrom. W zasadzie fizz i lissadra też są spoko fizz ma dobre ulti do teamfightów jednak czasami ciezko jest trafic. Lissadra jest spoko bo jest przydatna dla teamu.

Wybór zostawiam tobie ;)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

a czy możecie mi powiedzieć czy syndra miała ostatnio jakiegoś buffa/nerfa bo do niej mnie ciągnie...

Większość zmian u niej to były naprawy bugów etc. Ostatnią zmianą u Syndry (15.05.13) było:

Syndra

• Scatter the Weak
    • Improved detection of Dark Spheres at longer ranges

Jeśli chcesz to możesz na własną rękę sprawdzić wszystkie zmiany Syndry od jej powstania pod tym linkiem:

http://timeline.leagueoflegends.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...