Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]EUW czy EUNE?

Why

Wybór  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wybra??

• EUW
      15
    • EUNE
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak co do poziomu gry na do wysokiej platyny nie różnią się w ogóle , wszędzie są afk, leave flamerzy i słabi gracze , wiec mówienie west>east jest trochę średnie , na nordiku gra 3/4 polaków, nie wiem czy to na + czy - ale zawsze łatwiej się dogadać albo zostać slejmowany, łatwiej kupić rp na nordiku, większość eventów( polskich ) jest organizowana na nordiku ale osobiście polecam west gdzie gra większość lepszych i znanych osób : )

Opublikowano

Powiem tak.

Jeśli jesteś nowym graczem i słabo grasz to polecam zrobić konto na eascie ponieważ na wescie bardzo dużo osób robi smurfy przez co ciężej będzie Ci wygrywać gry.

Jeśli zaś jesteś bd dobrym graczem to polecam grać na weście bo gdy dojdziesz do mniej więcej diamentu będziesz mógł grać ze sławnymi graczami co pewnie przyniesie sporą satysfakcje :D

Domyślam się ,że z ameryki zrezygnowałeś z powodu pingu ? :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

@ w góre ,

no ja mam 30 na NA i też zgezygnowałem z powodu 200 pingu ; / szkoda konta bo dużo postaci i runy etc a przeniesienie 2600 rp ; d

Opublikowano

EUNE. Dlaczego? Możesz sobie dla funu z kolegami pograć, będzie śmiesznie. Zabawa się liczy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Arcymistrz
Opublikowano

Powiem tak.

Jeśli jesteś nowym graczem i słabo grasz to polecam zrobić konto na eascie ponieważ na wescie bardzo dużo osób robi smurfy przez co ciężej będzie Ci wygrywać gry.

Jeśli zaś jesteś bd dobrym graczem to polecam grać na weście bo gdy dojdziesz do mniej więcej diamentu będziesz mógł grać ze sławnymi graczami co pewnie przyniesie sporą satysfakcje :D

Domyślam się ,że z ameryki zrezygnowałeś z powodu pingu ? :P

Od końca drugiego sezonu gram ;)

EUNE. Dlaczego? Możesz sobie dla funu z kolegami pograć, będzie śmiesznie. Zabawa się liczy.

Tak, jednak nie zawsze są koledzy dostępni, chcę też grać na jakimś poziomie, a nie na obecnym.

Czekam na dalsze opinie.

Arcymistrz
Opublikowano

Mam konta na 2 regionach i na EUW jest łatwiej... Przynajmniej na poziomie GOLD.

Łatwiej w sensie wybicia czy łatwiej w sensie komunikacji?

Opublikowano

Tam gdzie masz kolegów bo gra się najlepiej z kimś :) Ja np. wybrałem west bo miałem wielu kolegów z Włoch i z nimi grałem. Jeśli kolegów nie masz na żadnym to:

EUW,

bo mniej Polaków,

bo więcej znanych stream'erów w plat/diax.

Arcymistrz
Opublikowano

EUNE, poziom taki sam jak na EUW, tylko mniej fejmów, a możesz sobie pograć z kolegami i świetnie się bawić.

Masło maślane

Tam gdzie masz kolegów bo gra się najlepiej z kimś :) Ja np. wybrałem west bo miałem wielu kolegów z Włoch i z nimi grałem. Jeśli kolegów nie masz na żadnym to:

Ranisz mnie, mam kolegów (:_:), ale wszyscy na EUNE.

Wybrałem EUNE, czas kupić melisę.

Na EUNE mam też 20 poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...