Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatkowe koszy w DaoPay ?

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam zamiar kupić golda przez DaoPay (2500golda). Z tego co widzę wyszłoby mnie to 43zł.

Z ciekawości posprawdzałem jakie są opinie o tej metodzie, no i wyczytałem.

Wielu ludzi piszę i skarży się, że dolicza im dodatkowe koszta. Teraz nie wiem co mam myśleć, czy opłaca się przez tą metodę ?

Czy jest tu ktoś kto kupował ostatnio przez DaoPay ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Można powiedzieć, że ja kupowałem lecz "impulsy" ładował mi ktoś inny (allegro) - zero problemów.

Ale osobiście raczej nie spotkałem się, że ktoś w moim środowisku na to się skarżył.

Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepsza płatnoscia jest psc , łatwy szybki i konkretny .

Przez DP kupowałem kilka razy i nic nie odliczyło .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

tylko w Orange nic nie doliczają, w pozostałych sieciach niestety tak :

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Ale fart mam z orange xD

Czyli bez obaw mogę zakupić, bez żadnych dodatkowych kosztów ? Nie przedłużają rozmowy ani nic ?

Sprawa jest taka że DaoPay dolicza tak jakby koszt wymiany waluty z € na PLN,

ja kupując 25k golda przez daopay placiłem około 45 zł

Opublikowano

Najlepiej żeby ktoś załadował przez allegro. Kosztuje to 30zł a pewność i legalność stu-procentowa. Orange nie nalicza opłat. Play nalicza bodajże parę złotych.

Opublikowano

Witam,

Mam zamiar kupić golda przez DaoPay (2500golda). Z tego co widzę wyszłoby mnie to 43zł.

Z ciekawości posprawdzałem jakie są opinie o tej metodzie, no i wyczytałem.

Wielu ludzi piszę i skarży się, że dolicza im dodatkowe koszta. Teraz nie wiem co mam myśleć, czy opłaca się przez tą metodę ?

Czy jest tu ktoś kto kupował ostatnio przez DaoPay ?

nie polecam z allegro . Bo ci wg konto zablokuje . Bedzie chcial za odblokowanie tyle samo golda co kupiles na allegro .

Opublikowano

nie polecam z allegro . Bo ci wg konto zablokuje . Bedzie chcial za odblokowanie tyle samo golda co kupiles na allegro .

przykro mi ale się mylisz, banują konta tylko i wyłącznie jeśli ktoś kupował na allegro a sprzedawca płacił z kradzionej karty, teraz jest to już nie spotykane

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Gdzie ja napisałem, że chcę kupić za allegro ?

Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.

Chcę kupić normalnie przez DaoPay, co do banów.

Nie dostaję się ich. Mój kolega z klanu co miesiąc kupuję ( gra 2 lata ) i nie dostał.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

ja kupowałem na Dopay dzisiaj 5500 golda . Radze ci żebyś miał wiecej kasy na koncie ponieważ oni biorą 7zł za połączenie a potem te 43zł za golda . Myśle ze pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...