Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szturmowiec, pakiet brutalnego

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

w bfp4f posiadam dwa konta na jednym mam medyka i szturma a na drugim mecha i zwiada

Na szturmie mam 14 lvl jednak gram tam bez żadnych pakietów, postanowiłem stworzyć nową postać na koncie z mechem (będzie to szturmowiec)

i tu moje pytanie, wczoraj wszedł pakiet brutalnego, czy będzie on dobry na start?

Wiem że aek jest bronią bardzo dobrą, jednak chodzi mi tu o dodatki, czy te z pakietu będą wspułgrały z bronią?

Bo pakiet jest drogawy i chce dobrze zainwestować

a może taniej będzie oddzielnie aek kupić + jakieś dodatki?

Opublikowano

A po nerfie famas będzie coś wart?

heli po nerfie nadal gwałci, ale nie może już wyciagnąć tak kuriozalnych wyników jak 150 killi/50k na mapie assault. nadal będą lepsze, ale będzie mniej zabitych/rundę.

special-offer_famasAndNemesis_en.jpg

@down (FAMAS + kolba Nemesis)

Opublikowano

heli po nerfie nadal gwałci, ale nie może już wyciagnąć tak kuriozalnych wyników jak 150 killi/50k na mapie assault. nadal będą lepsze, ale będzie mniej zabitych/rundę.

special-offer_famasAndNemesis_en.jpg

@down (FAMAS + kolba Nemesis)

A wiecie kiedy (miej więcej) może się pojawić ten pakiet ? Bo pamiętam że kiedyś oprócz pakietu brutalnego i krzepkiego był jeszcze pakiet celnego a jaga broń była w nim na szturmowcu ? Pzdr

Opublikowano

@up Tak i celownik wedle uznania

Jednak według mnie lepszy do famasa jest desert M145, reddot to trochę psucie tej broni bo famas jest świetny na każdy dystans a z reddotem przy mgle (która na najwyższych detalach nawet jest :() ranged kille po 150 są utrudnione

LOL

Opublikowano

Zgadza się ciężka sprawa z tym losowaniem ja na medyku wywaliłem dokładnie 43 zrzuty !!! i nie trafiłem !!!! Pare razy tylko na 1 lub 7 dni ale nigdy na zawsze. Szlak mnie już trafia i narazie odpuściłem. Stwierdziłem że poczekam aż kiedyś dadzą go w pakiecie lub osobno do kupienia. Taniej mnie to wyjdzie ;-) Na szturmie i mechaniku nie miałem problemu z wylosowaniem . Szturm za 1 razem !!!! a mechanik coś koło 10 zrzutów ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...