Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imha

aprzestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzis zrobiłem sobie dropa na imha 18lv. lecz leca mi jesiony ,koziki 5katne i inne duperele ale nie leca najweżnijesze czyli fms riby nie mam rekawicy na jakim lv najlepiej tam isc? :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

FMS leci z Przekl. Nieb. Alfa Wilk.

RIB leci z Przeklęty Czar. Niedźw.

Znajdź spoty gdzie się one respią , najlepszy lvl według mnie jest 18 , tak żeby mieć silne ciało na m1 ;) Chyba , że grasz inną profesją to według uznania. Najważniejsze jest to żeby mieć odpowiedni lvl do lvlu potwora. Wilk ma 14lvl a niedźwiedź 24lvl , więc myślę , że 16-20lvl będzie najlepszy.

Opublikowano

gram body cały spot uciagne ten najwiekszy , a tak p ozatym dzieki :P po prostu trzeba miec szczescie aby dropnoł ;)

05579026465146431726.png

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Jak grasz na serverze , który nie jest za bardzo przeludniony to polecam iść na dolinę orków , tam się respi best żołnierz , best specjalista , best łucznik i best maniak. Z każdego leci fms i drop jest zdecydowanie lepszy , polecam bicie best łucznika. Musisz zabić jednego i zmieniać channel i tak dalej , aż dropnie ;) Chodzenie tam jest naprawdę opłacalne jeżeli nie ma tam nikogo innego. Zobacz gdzie się respią i idź zobacz jak tam dropi ;)

Powodzenia

PS. W m2 też się respią , ale mi zdecydowanie lepiej dropiło się na dolinie orków.

Opublikowano

gram na solar s26 :) ale zobacze jak tam w dolinie bedzie sie dropic ;)

05579026465146431726.png

Opublikowano

nie oczekuj cudów na plu xD czasem by coś dropnąć trzeba godzinami siedzieć, lvl masz w sam raz. Najlepiej by było byś postawił bota i zajął się czym innym, ale jak już koniecznie chcesz grać uczciwie to poswięć na to więcej niż 20 minut :)

who cares?

Opublikowano

Ściągnij sobie moda, i tylko pilnuj czy nikt do ciebie nie pisze,

nic nie rób z levelem bo jest odpowiedni.

I zawsze możesz kupić od kogoś rękawice na 1 godzine.

Zapraszam na mojego bloga poświęconemu grafice i fotografii,

dopiero zaczynam ale według mnie się bardzo szybko rozwija.

http://diamante-image.blogspot.com/

Opublikowano

Ja dropiłem na 19, ale biłem tylko czar. niedźwiedzie - RIB oraz nieb. wilki - FMS. Dość ładnie leciały, nawet ze 3 fmsy na godzine poleciały czasami ;)

1zdobq.png

Opublikowano

Siemka dzis zrobiłem sobie dropa na imha 18lv. lecz leca mi jesiony ,koziki 5katne i inne duperele ale nie leca najweżnijesze czyli fms riby nie mam rekawicy na jakim lv najlepiej tam isc? :)

To że dropią Ci akurat jesiony i koziki to czysty przypadek. Polecam kupić od innego gracza rękawice złodzieja + 2x drop z IS'a i wtedy będą ci ładnie leciały fmsy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Up. nie wydaje kasy na is : ) ale kupie rekawice moze to coś da :)

05579026465146431726.png

Opublikowano

Ja zazwyczaj robiłem sobie postać 9lv. z EQ +6 i dropiło mi się znakomicie.

Tobie też to polecam,gdyż w Imha liczy się to jednak byś miał niższy lv.

Od 18,to możesz zacząć do Lochu chodzić by medale podropić :>

Opublikowano

Jeśli chcesz dropić FMSy to musisz mieć 9 lv, i bić przeklęte niebieskie wilki. Poziom 18 jest dobry na dropienie RIBów z przeklętych czarnych niedźwiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...