Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpuszczanie sobie spróbowania.

Aev

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siema. Sprawa wygląda następująco. Nigdy nie miałem dziewczyny,ale to nie oto chodzi bo w sumie nie mam jakiejś deprechy z tym. Chodzi bardziej o spróbowanie. Na przykład podoba mi się dziewczyna,a to w realu,a to na fejsbuku. Pytam się nieraz znajomych(dobrych znajomych od lat) co o niej sądzą. Mówią,że to patologia czy puszczalska wiadomo o co chodzi. Też mnie trochę to irytuje,bo w sumie nie znam dziewczyny,ale skoro tak mówią osoby to może być faktycznie tak. Jeżeli chodzi o fejsbuka to prędzej znajdę tam dziewczynę i przełożę z nią kontakt na świat realny niż zagadam w realu chociaż tym problemów zbytnio nie mam. Rezygnuje z wybranki przez różne rzeczy,przez tych z kim się spotyka czy przez to nawet gdy mi się bardzo podoba bo uważam,że jestem dla niej po prostu "za słaby". Boje się jedynie odrzucenia i wyśmiania poniekąd. W styczniu "rozkochała" mnie dziewczyna,że to tak powiem,a potem powiedziała,że to jednak nie to i odeszła. Co mam zrobić aby nabrać znów pewności siebie i zacząć próbować szukać tej drugiej połówki ? Wiem,niczego na siłę,ale siedząc przy konsoli nie zapuka miłość do moich drzwi ;)

Opublikowano

znajdz kogos godnego siebie ;) podrywaj tak niby na jaja zeby nie bylo i jak sie uda to daj lajka :p

Opublikowano

Przeczytałem cały Twój post i stwierdzam że Wolisz chłopaków..

PS : Jak się będziesz słuchał głupot swoich kolegów to nigdy dziewczyny nie znajdziesz. Spróbuj i sam się przekonaj czy jest puszczalska czy nie proste.

Opublikowano

nie wróże ci długiego związku zaczynając przez fejsa. ;)

Idź sie nakurvij z kumplami, przeciez jest to jakis sposob na odreagowanie od kompa, a pozniej sami zaczniecie grupowo latac po laskach i bedziesz wiedzial co robic.

Opublikowano

Nie szukaj, tylko poznawaj. Jak będziesz szukał na siłe, to może z tego nic nie wyjść.

Jak poznasz jakąś dziewczynę, która Ci się spodoba, będzie się Wam fajnie rozmawiało, pisało, spędzało czas, to samo poleci ;)

Nawet się nie skapniesz 'kiedy zaczniesz podbijać', to w naturze faceta już jest :D

Nie spiesz się, w tych czasach związki po 3 dniach znajomości równie szybko się kończą (nie zawsze ofc.).

Jesteś zapewne młody, więc masz dużo czasu, po co masz przysparzać sobie bólu, bo okaże się, że osoba z którą jesteś jest Ci obca ?

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...