Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cofający się... skill?

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników, piszę z dość nietypowym problemem. Mianowicie, im dłużej gram w LoL, tym słabiej mi idzie. Gram już ponad dwa lata, nigdy nie byłem jakimś genialnym graczem, jednak to, co dzieje się ostatnio przekracza wszelkie granice... Początkowi gracze robią ze mną co chcą, co chwile padam, farmy praktycznie brak, moje "mainy" już wcale nimi nie są... Czy ktoś z Was miał coś podobnego? Jak to zatrzymać, jak odbudować "formę"?

Opublikowano

Obejrzyj sobie jakies mecze na twitchu. Moze to ci pomoze :) jesli nie to moze po prostu za malo grasz. ja np tak mialem ze po 2 tygodnich przerwy lamilem jak nie wiem dopiero po paru dniach forma wrocila

u1lc.png
Opublikowano

Miałem dwa miesiące przerwy, bo słabo mi szło. Wróciłem i... niespodzianka;x
Może być to kwestia tego, że nie mam swojego "ulubionego" championa? Wiecie, ta pewność że masz taką postać która zawsze dobrze zagrasz.

Opublikowano

Problemem może być też to że grasz zbyt wieloma postaciami, skup się na jednej bądź kilku i spróbuj grać nią jak najlepiej.

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Miałem dwa miesiące przerwy, bo słabo mi szło. Wróciłem i... niespodzianka;x

Może być to kwestia tego, że nie mam swojego "ulubionego" championa? Wiecie, ta pewność że masz taką postać która zawsze dobrze zagrasz.

Graj postaciami bez skillshotów ;)

Opublikowano

Ja gram niecałe 4 miesiące a gram lepiej niż kumpel co gra 3 lata.

Staram się grać z głową myśle co robić i czy to mi wyjdzie, grając 2 lata musisz miec pojęcie o grze czy dasz rade kogoś zabić po prostu to wyczucie.

Dużo daje ci naśladowanie i oglądanie najlepszych graczy takich jak xPeke,ocelote, patrz jak oni grają staraj się grać podobnie,staraj się nie popełniać błedów.

W tej grze najważniejsze jest myślenie,nie możesz się pierwszy wjebac adc bo wiadomo że cie zabiją,musisz wyczekać odpowiedni moment,tak samo jak masz początki na lini,jeżeli wiesz że jestes od kogoś słabszy staraj sie nie grać ofensywnie tylko grasz bardziej przy wieży i czekaj na ganka.

Pamiętaj są plusy i minusy pushowania przeciwnika.

minus - w każdej chwili może ci jungler wjechać z dupy strony,nawet jeżeli masz warda bardzo często zdarza się po prostu nie spojrzeć na mape i nawet nie wiesz jak ci wyskoczy.

plus-no pownieneś mieć przewage w farmie,życia i jesteś bardziej pewny siebie co jest dużą zaletą

Mam nadzieje , że chociaż troche ci pomogłem ;>

PAMIĘTAJ ! MYŚL JAK GRASZ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...