Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Poddaję się.

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończę z grą w lola.

Graves nigdy w teamfight nie był bo uznał że mu ks robię, nie ważne że miał full build i tlyko 9 asyst.

Wiem, farma nie najlepsza, i tak zrobiłem teamowi 3 dragony solo bo nikt nie raczył przyjść pomóc.

Opublikowano

Patrzysz na to ze złej perspektywy. Skoro graves jest trollem, a ty z nim grałeś, to znaczy że on trollując jest tak samo dobry jak ty kiedy nie trollujesz. W końcu nikt raczej nie trolluje tylko w pojedyńczej grze a jezeli trafiles na niego to macie podobny mmr. Poza tym jezeli nie umiesz sam wygrac meczu w brązie V to równie dobrze możesz iść poćwiczyć na AI :-) Prawda jest taka ze moze tam jest nawet troche trudniej. A no i miałeś wymarzonny matchup nawet bez gravesa. Kha zix z cckami ze swojego teamu na 3ch miękkich carry. Możesz obwiniać tylko siebie.

bez yt.

Opublikowano

I czemu niby chcesz 'kończyć' w LoL'a? Bo przegrałeś 1 grę, i to powiedzmy że również z twojej winy, bo łezke się stackuje do 25 minuty, nie do 50.

Ile razy ja przegrałem.. wygrywając, takie życie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

I czemu niby chcesz 'kończyć' w LoL'a? Bo przegrałeś 1 grę, i to powiedzmy że również z twojej winy, bo łezke się stackuje do 25 minuty, nie do 50.

Mój błąd z tą łezką, za późno kupiłem, gra tczyła sie o 2 na 3 w nocy, zmęczony byłem już bo wstałem świeżo co, a chory byłem, a limit mam od 1 do 7 :/

Opublikowano

Kha zixem ciezko sie carruje. W brazie liczy się ze masz Aoe ult i praktycznie sam wygrywasz gre. Np. riven, ez, wukong,ori

a11176.jpg

Opublikowano

Ja tez myślałem że przegram bo nooby , mówiłem żeby trynde zreportowali bo nic nie robił, a pod koniec ja quadre strzeliłem a on spushował bota aż do nexusa i gg.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

nie bierz khazixa skoro nie umiesz nim carrowac ... graj duo bo to beka placzesz na tym forum ciagle a sam bledy robisz ze w 50 minucie manamune jeszcze masz

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

miałem dzisiaj 25-5 lee i przegrałem grając 4vs5 wygrana gra ,

niewiem czemu masz zamiar skończyć grać , to już twoja decyzja

w 50 min i niewystackowana.... łezka

Opublikowano

i dobrze jednego noba mniej

Kończę z grą w lola.
Graves nigdy w teamfight nie był bo uznał że mu ks robię, nie ważne że miał full build i tlyko 9 asyst.
Wiem, farma nie najlepsza, i tak zrobiłem teamowi 3 dragony solo bo nikt nie raczył przyjść pomóc.

@ antywarn No niestety, ja ostatnio miałem 8 noobów w teamie, i nie mogłem ich wycarrować. Smutne

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Czego ty oczekujesz od brązu 5? tam są zwykle najgorsze osoby, ew. osoby które są boostowane... nie chcesz już grac w lola nie graj, jak tak bardzo sie denerwujesz, ale zapewne przestaniesz na 1 dzien i potem znowu zaczniesz, poza tym często się trafiają rzeczy gdzie ja ostro wygrywam a mój team feeduje, i wtedy są równe szanse na wygrana i przegrana, zalezy jak wycarruje

Opublikowano

dasz konto ? wykarruje ci je do diamentu

a tak to graty dobrych statuw skina tylko brak

Weź wyjdź...

Nie poddawaj się, ale jeśli z takim feedem nie potrafisz zabić przeciwnego carry, to trochę dziwne..

Opublikowano

Spokojnie grając w niskich dywizjach tak jest zawsze ostatnio mój kolega miał 49 - 12 i tak przegrali

dlatege że troll team nic nie pomagali tylko uciekali aż powoli się nafeedowali i nic nie mógł zrobić...

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

przegrał 97 gier .. :D

co do tematy, było pushować i to hardo. ;D liczysz na dobry teamfight w brąz 5 ?

Hejo

Opublikowano

hahahahhahahhahahahhaha hahahahhahahahhahahahhahahahaha

nie ma to jak ktoś z brązu 5 mający 0 pkt, dodatkowo narzekajacy na to ze ma słaby team, a sam jest zapewne chujowy xDD
HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHHAHAHHAHA
BAHAHHASHDASHKCAHSHDKAHHAHAHHAHAHA
HAHAHHAHAH
@ANTYWARN?

No wiem co czujesz tez tak bardzo czesto mam dlatego, moze sprobuj pushowac xD

Ps. HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA pzdr.

ps2. 3 dragony - 50min gry propsy gratuluje.

Opublikowano

Sam siedzialem w bronzie V zaczolem grac normale potem troche grac sie nauczylem wybijalem sie z V wiele razy potem do I w pare dni bez boosta ...

Tera jestem s II i ucze sie grac adc na next sezon :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...