Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]metin a babcia:P

Rarmir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralam w metina.pl niemal od poczatku. zainwestowalam real kase. pozniej gralam w inne gry - rapek,alods,aion, etc..

teraz znowu zaczelam w metka z koncowka uk. myslalam, ze bedzie uczciwie i jako osoba znajaca gre (92 lvl na pl) bede miala latwiej. ale...

fishbotow w cholerke, expia i dropia ulepszacze. Maja kamer.m, albo inne ulatwienia.

i wkurzylam sie. bo ja jak glupia kupilam exp z is, drop z is i bije metka, a tu jakis bocik (ma zasieg pol mapy) i mi kradnie dropa:(]

lubie te gre i chce w nia grac, ale chce miec rowne szanse. albo all hackujemy, albo nie.

I obecnie czuje sie jak frajerka, ja place, a inni sie dobrze bawia:(

I teraz prosba do Was, prosze o hacka ryby, metiny czy jakis inny, pozwalajacy zarobic w grze lub polecenie serwera prywatnego, gzie moge pograc, pobawic sie.

Czytalam o m2.bob, nawet jestem sklonna zaplacic. ale czy to dziala na uk? czy to nie wirus?

W grze spedzam duzo czasu, prosze to wziac pod uwage, dlatego prosze o pomoc. chce miec rowne szanse- albo all oszukujemy albo uczciwie pracujemy na eq i lvl.

ps

tytul tematu - mam 30 ++++

Opublikowano

M2Bob jest w 100% zaufanym oprogramowaniem :)

Jest to kontynuacja [ W sumie to nowa ] ale tak to można nazwać EasyMetin2. Także możesz nie martwić się o to że to jest KeyLogger czy coś w ten deseń.

Ponadto, działa na wszystkich Globalach, więc na UK też będzie działał.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Trzymaj moda, posiada on w sobie speedhacka, fishbota, expbota, waithacka, wallhacka i wiele innych przydatnych ułatwień. Pobierasz i instalujesz do folderu z metkiem

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

jeśli nikt cie nie przyłapie to nie masz o co się bać, jednak używając speedhacka ustawiaj max na 300 szybkości (a najlepiej wgl go nie używać)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja ci polecam zapłacić i wziąć m2bob bo jest znany i zaufany, ja go nie

uzywałem więc nie wiem czy jest łatwo wykrywalny ale jak płatny to raczej nie :)

A jak coś z darmowego i bezpiecznego to kamer.

Zapraszam na mojego bloga poświęconemu grafice i fotografii,

dopiero zaczynam ale według mnie się bardzo szybko rozwija.

http://diamante-image.blogspot.com/

Opublikowano

Polecam Ci grać jak @UP na Metin2.SG - Najlepszy serwer globalny jak do tej pory z zagranicznych, cheatów tam nie ma, botów nie znajdziesz, a jezeli chcesz grać, polecam uczciwe granie i jak Ci ukradną drop - nie przejmuj się ! W końcu dostanie bana :]

1zdobq.png

Opublikowano

Tak uczciwie , mnie też to nromalnie denerwuje tylko że ja gram na .pl inni lataja na tych czitach całymi dniami a ja od czasu do czasu sobie wbiłem bo mnie też to denerwowało i ja dostałem bana dobrze że na dropie .. A ci lataja do dzis i administracja ma wyjebane ! napisałem do nich na support bo sie juz zdenerwowałem ale dostałem upomnienie ze jeszcze raz do nich napisze to pójdzie pod kodeks karny :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Boty nie mają wcale tak łatwo, uwierz mi.

Teraz GMi banują z dnia na dzień po kilkaset botów.

Nie wierze, że boty tak łatwo potrafią 'złamać' rasowego gracza, by napisał takie zapytanie ;p

Tutaj zamieszczam linki do:

FishBota:

[DL] HardFish v0.1 [by daronian & kris006] - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

KaMeRModa:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

M2Boba:

(płatny, ale posiada expbota/fishbota i wiele innych śmieci)

http://m2bob.net/?s=h

Jakiś tam Multihack z ExpBotem.

[DL] Multihack - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Nie polecam Ci m2bob lepiej kamer jest darmowy ( wszystkie hacki sa wykrywalne - nawet platne)

Opublikowano

Dziękuję, za podpowiedzi. Kupiłam m2bob i od wczoraj delikatnie zarabiam. Poczytałam, więc ukrywam IP, drop wyrzucam na ziemie i przejmuje innym itd. Zobaczę, czy zbanują, ale nawet jeśli zarobię przez tydzień tyle co wczoraj {ponad 15 kk) to i tak warto.

Nie wiem jak dać plusa, ale daję Wam wszystkim:)

Co do niedowiarków, że niby boty nie biegaja, to zapraszam do m2 na dzikusy. 6 zlinkowanych postaci ogarnia mapę dół mapy, na 2- 3 ch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...