Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Czy ktos mial doczynienie z hostingiem serwerow mc Enderchest.pl , moglby mi go ktos opisac ?

Jaki hosting moglby byc lepszy ? : D

Chcialbym zrobic serwer 20-25 slotowy do 30 zl .

Opublikowano

Craftserve ma trochę drogie ceny, lecz ma solidny panel i maszyny (Miałem okazję testować ich maszyny przez 14 dni), mineserv ma słabo rozbudowany panel, ale ceny ma spoko, tak samo jak FiberHost, ale w FiberHost masz już automatyczny ItemShop (Craftserve też z resztą ma)

Opublikowano

Cześć,

Miałem tam serwer 5-slotowy, wszystko działało, nie było lagów, ITEMSHOP bardzo fajny. :-)
Ogólnie polecam, ale nie wiem, czy przy większej ilości osób nie wystąpią lagi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Disconnect .pl : najtanszy i najlepszy tylko 1 zl za slot

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Osobiście polecam craftserve.pl (solidne maszyny, przyzwoity panel i itemshop), lecz jeśli nie chcesz tak dużo płacić, to także godnym polecenia będzie fiberhost.pl (dobre ceny, dobry kontakt z obsługą, dobry itemshop).

Opublikowano

Po co masz przepłacać na craftserve? Identyczne a nawet lepsze parametry ma Fiberhost :) Ale jeżeli chcesz przepłacić to Twoja sprawa.

Opublikowano

Po co masz przepłacać na craftserve? Identyczne a nawet lepsze parametry ma Fiberhost :) Ale jeżeli chcesz przepłacić to Twoja sprawa.

Panie Kamilu . : D

Z tego co czytalem to na CraftServe sa lepsze maszyny oraz opracowana konsola i wiecej

A na FiberHoscie zawsze cos robia i sa lagi .

(Ja tak slyszalem )

Opublikowano

Ja polecam pukawka.pl, tanio, itemshop, strona WWW, Mumble,domeny i wiele więcej :)

Lepszy byłby ts3 xD

Ale także polecam pukawka.

Lecz zastnawiam się jakim cudem nikt tu nie polecił mineserv?

xD też dobry hosting ale craftserv ma ogółem wszystko dobre. Lecz właśnie za to się cenią:/

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...