Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fast Shot

stalko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko jak ustawić ten fast shot w infestation chodzi mi o to ze z pistoletu zostaje wystrzelone ok. 9 pocisków w ciągu ok 1s.

Te "fast shoty" widziałem u akam ali.

Mam myszke x7 i nie mam pojęcia jak to ustawić może mi ktoś pomóc.

Z góry dzięki

Opublikowano

Banalnie proste ;) Musisz utworzyć Macro. Poczytaj w necie. Jest mnóstwo tutoriali z tym związanych.

Tak to powiedz jak w macro gamerze takie cos zrobic skoro banalne, bo sam jestem ciekaw.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja posiadam myszkę Razor'a i w internecie, gdy jeszcze grałem na Globalu (teraz nie gram z powodu słabej optymalizacji przez tekstury), to był do pobrania program, w którym rejestrujesz zachowanie przycisków. Na zagranicznych forach są komendy itp, albo gotowce :) Można poszukać.

Opublikowano

To wie ktoś jak ustawić macro na szybkie strzelanie w macro gamerze?

Opublikowano

poszukaj jakiegoś rapid fire, rapid clicka czy coś nie koniecznie do infestation i ustaw, może zadziała, albo serio zgłęb swoją wiedze na temat tworzenia macr i bedziesz sam sobie pisał...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

poszukaj jakiegoś rapid fire, rapid clicka czy coś nie koniecznie do infestation i ustaw, może zadziała, albo serio zgłęb swoją wiedze na temat tworzenia macr i bedziesz sam sobie pisał...

Ale ty nie czaisz ze ja mam program i na leki które już jest mało przydatne ale nie mam pojęcia jak zrobić na to żeby fastem mi strzelało.

Opublikowano

Jakby to było takie proste to każdy by to używał i byłby rozpierdziel niezły ;) Nie umiesz zrobić samemu, to się naucz. Dwa dni i umiesz wszystko zrobić w Macro.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...