Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] League Of Legends nie chce sie wlaczyc po instalacji

Garfildes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sformatowalem komputer zainstalowalem League Of Legends i nie chce mi dzialac to znaczy klikam na ikonke pojawia sie napis ( League Of Legends ) poczym znikna pojawia sie czarny ekranik i tez znika nie blokuje mi go antywirus bo takowego nie posiadam usunolem go wylaczylem tez firewall zainstalowalem net framework 3.5 i Adobe Air i ciagle to samo pomoze ktos ? :C

Opublikowano

Ściągnij Visual C++ 2010 , do tego NET fameworka 4.0 oraz zaaktualizuj adobe flash player .

Może też być to powód że po formacie , nie masz przeprowadzonych wszystkich upda'tów .

Opublikowano

Ściągnij Visual C++ 2010 , do tego NET fameworka 4.0 oraz zaaktualizuj adobe flash player .

Może też być to powód że po formacie , nie masz przeprowadzonych wszystkich upda'tów .

Zainstalowalem C++ 2010 i .net framework 4.0 zaktualizowalem adobe flash player i ciagle nic ciagle mam ten sam blad Updaty mam zrobione wszystkie bo wczoraj na jednym z forum spotkalem sie z tym ze komus to pomoglo napisalem tez wczoraj ticket do suportu lola i czekam an odpowiedz ale oni zazwyczaj dlugo odpowiadaja :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...