Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IEM Katowice

Pro Evilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy wstęp na IEM Katowice (2014) jest darmowy i czy każdy może tam wejść?

Każdy dostanie kod na skórki?

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

1. Za darmo, każdy może wejść, aczkolwiek będą długie, długie kolejki do wejścia, w poprzednim IEM w Katowicach stali nawet po 2-3h.

2. Nie pamiętam, zaraz się dowiem i dam edita.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Kolejki to żaden problem.

Myślimy ze znajomymi ,żeby się tam wybrać a ,że mieszkamy daleko to pewnie przybędziemy tam dużo wcześniej. Przy okazji mam nadzieje ,że zwiedzimy miasto! :D

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

A orientuje się ktoś gdzie jest IEM i czy w pobliżu są jakieś hotele? I tak w ogóle to którego on jest?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

witam w tamtym roku byłem i odpowiem wam na pytania ;D
może wejść każdy
kolejki na następnym będą bardzo długie (na tym czekaliśmy po 3h, i musieliśmy siedzieć na widowni starcrafta)
nie można wnosić napoi większych niż 0.5l, ani szkła, puszek, jak przyniesiesz musisz wypić przy ochronie albo wyrzucić, zakaz termosów.
IEM jest w centrum w spodku.

hoteli w katowicach jest dużo, wystarczy wpisać "hotel katowice" w google maps i poszukać blisko centrum.

graphic.png

Opublikowano

Ja mam do katowic ok 15 km xD 30 minut autobusem więc na pewno będę z kumplami, fajne miasto, centrum fajne więc polecam, hotelów jest w *uj xD

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

nie trzeba było nic drukować, przychodziłeś, mówiłeś jak sie nazywasz i dostawałeś kod jeżeli byłeś w bazie, a co najlepsze jeżeli brałeś w pierwszy dzień imprezy (sprawdzali same wydruki) to w ostatni dzień mogłeś wziąść drugi kod bo dopiero wtedy info wklepywali do kompa, poza tym był jeszcze inny sposób taki że każdy z moich kolegów miał po 3 skiny :p

graphic.png

Opublikowano

1. Za darmo, każdy może wejść, aczkolwiek będą długie, długie kolejki do wejścia, w poprzednim IEM w Katowicach stali nawet po 2-3h.

2. Nie pamiętam, zaraz się dowiem i dam edita.

Nie ma jeszcze oficjalnej informacji co do biletów więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Ja ogólnie myślę, że wejściówki będą żeby nie powtórzyła się sytuacja z poprzedniego roku gdzie stało się po kilka godzin w kolejce nawet jak przyjechało się wcześnie rano.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam, przy wejściu jak pokazałeś bilet dostałeś kod, a później można było go złapać bo rzucali w jajkach.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...