Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zapomniany wzór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. posiadam tablet sprzed paru lat i pomyślałem by czas znów go odpalić. i tu problem zapomniałem wzoru :( wiecie jak odzyskać? nie łączyłem z kontem google i nie mam opcji ustawienia nowego. znacie sposoby na resetowanie? wersja androida 2.3

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

trak Tpad 7070

nie wiem jak zrobić hard reset. mam przyciski back home i power próbowałem wejść do recovery i nie da się.jak włączam mogę robić coś na andku i próbowałem dać ustawienia fabryczne..... znów wzór..... słyszałem o bootowalnej karcie sd czy ona pomoże?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Nie wiem czy ona pomoze ale mozesz sprobowac ta karta ...

ale hard reset to jest jedyne rozwiazanie jak nie zadziala ta karta ...

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

też kiedyś tak miałam z telefonem...
Pierwsza rzecz jaką powinieneś zrobić, to zprawdzić smugi na wyświetlaczu :)
Ale skoro już z nim kombinowałeś to nie mam pojęcia.
Mi pomógł serwis sieciowy w któym był brany...
Po prostu tak długo rysuj aż się zablokuje, odeślij do serwisu, i wróci z ustawieniami fabrycznymi :)

E: Z tego co ja szukałam jakiś rok temu, to nie było żadnego programu. Ale kto wie może technologia poszła do przodu i już wymyślili...

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

@up WYPIERDALAJ Z TĄ REKLAMĄ.

@topic :

Podłącz go pod kompa i wgraj od nowa androida bedzie szybciej , (albo zrob hard reset)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

@up WYPIERDALAJ Z TĄ REKLAMĄ.

@topic :

Podłącz go pod kompa i wgraj od nowa androida bedzie szybciej , (albo zrob hard reset)

jak zrobić hard reset? próbowałem ale nie da się :( próbowałem wszystkich kombinacji przy starcie i się nie da :( spróbowałem zrobić bootowalną kartę sd programem PhoenixCard ale nie mogę znaleźć wersji androida na której by zrobił. nie umiem znaleźć obrazu systemu (pliku .img)

też kiedyś tak miałam z telefonem...

Pierwsza rzecz jaką powinieneś zrobić, to zprawdzić smugi na wyświetlaczu :)

Ale skoro już z nim kombinowałeś to nie mam pojęcia.

Mi pomógł serwis sieciowy w któym był brany...

Po prostu tak długo rysuj aż się zablokuje, odeślij do serwisu, i wróci z ustawieniami fabrycznymi :)

E: Z tego co ja szukałam jakiś rok temu, to nie było żadnego programu. Ale kto wie może technologia poszła do przodu i już wymyślili...

mogę robić i robić i nigdy się nie zablokuje :( smug nie widziałem gdyż zawsze ekran czyściłem po używaniu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Help :(

edit:ewentualnie jak znacie dajcie nazwę programu na andka do resetowania hasła gdyż jak włącze tableta mogę usuwać i instalować aplikacje(dopuki ekran nie zgaśnie) .(przywrócić ustawień fabrycznych nie da się bo trzeba wzoru :( )

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

potrafisz czytać ze zrozumieniem? napisał że nie łączył się z kontem google

a Ty potrafisz?

napisal, ze nie laczyl sie, na to ja mu poradzilem zeby sie zalogowal.

nie napisal, ze nie moze ;)

Opublikowano

mogę robić i robić i nigdy się nie zablokuje :( smug nie widziałem gdyż zawsze ekran czyściłem po używaniu.

No to w takim razie ja jedynie serwis mogę zaproponować :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Wejdź w recovery --> przywróć te ustawienia jak się nie da to pobierz system na twojego taba obojętnie jakiego ale musi być 3 plikowy ! i wgraj odinem.

Opublikowano

a Ty potrafisz?

napisal, ze nie laczyl sie, na to ja mu poradzilem zeby sie zalogowal.

nie napisal, ze nie moze ;)

Czy ty coś wiesz ._. Jak tablet jest zablokowany to się nie zalogujesz, ani zarejestrujesz, logiczne :C Bo tak to ta blokada była by taką blokadą jak pokrowiec ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...