Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support do duo :)

Ecolas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Tak jak w temacie poszukuje dobrego supporta do duo rankedów ,zastanawiałem sie na Leona (ton's of CC) ,interesuje mnie także Zyra i Thresh. Oczywiście czekam na wasze propozycje. Kolega gra Caitlyn ,Vayne lub Ezem zależy kto w enemy.

Podajcie + i - postaci :)

Za najlepszą odpowiedź leci Like !!

.jpg

Opublikowano

Support do Caitlyn:

Nami

-Bańka

-Heal

-Podrzut

A caitlyn harrasuje

Vayne:

Thresh:

-Przyciągnięcie

-Sheild

-Dobry ult

A do eza to niewiem :D

Opublikowano

Leona b. dobry support jeżeli gracie AGRESYWNIE . Mając niemały dmg w early 2x stun na 6lvl i przyciągnięcie + ogarnięty ezreal i robicie miazgę na bocie. W dodatku leona dobrze kontruje takie supporty jak blitz czy sona. Polecam :]

Opublikowano

Właśnie tak sie zastanawiam :D

Leona x3stun = easy kill

Zyra zaharassuje enemy na śmierć

Thresh albo mi się wydaje albo nie jest tak tanky jak Leona ?

Czekam dalej na wasze wypowiedzi Leona / Thresh ,wybiorę z tych dwóch

.jpg

Opublikowano

No cóż. Leona dostaje tam armor i resy chyba ze skilla, thresh dostaje armor za zbieranie dusz, mimo to leona bardziej tanky.

Ja gram często threshem:

Hook

Podrzucenie do siebie/od siebie

Latarnia, dzięki której można świetnie ratować dupę teammate'om, jak i również za jej pomocą można zrobić świetny gank( jungler stoi za wami, ty łapiesz w hooka, przyciągasz się, jungler razem z tobą jeśli ogarnie timing)

Ulti, 99% slowa, praktycznie typ stoi w miejscu jak w nie wejdzie.

Ja ci polecam thresha, gram nim często i daje sporo funu z gry jak i jest pożyteczny dla teamu. O Leonie się nie wypowiem bo nią nie gram, ale też mam zamiar ją kupić tons of cc, twarda, jak najbardziej spoczo :)

00979453523907008934.png
Opublikowano

"Latarnia, dzięki której można świetnie ratować dupę teammate'om, jak i również za jej pomocą można zrobić świetny gank( jungler stoi za wami, ty łapiesz w hooka, przyciągasz się, jungler razem z tobą jeśli ogarnie timing)" zainteresowałeś mnie tym :) [możesz rozwinąć to bardziej >?]

Zapomniałeś dodać ze ma jeszcze pasywa do hitów :)

.jpg

Opublikowano

Najlepsze supporty =

- na niskim elo: leona thresh nami

- na wysokim: thresh nami blitz ( malo kto ogarnia blitza na brazie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...