Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klika pytań, znowu CoD'y.

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak zdecydowałem sobie kupić jakiegoś CoD'a, bo ma mniejsze wymagania i mechanika tej gry bardziej mi się podoba. Tym razem nie wiem czy kupić sobie Black Opsa 2 czy poczekać na Ghosta. Bym sobie już zamówił w preorderze Ghosta, ale jak by mi przyszło to bym dostał opieprz od rodziców, że kupuję gry zamiast się uczyć, więc wolę kupować gry w giftach lub kodach na Steam.

1. Co lepiej poczekać na Ghosta i kupić w gifcie/kodzie czy kupić sobie teraz Steam keya do Black Opsa 2 i pieprzyć, że wychodzi nowy CoD?

2. Jak wyjdzie Ghost to będzie mniej osób grało w Black Opsa 2 czy będzie tak samo dużo osób grało jak teraz?

Opublikowano

Może posłuchaj rodziców i przestan grać w gry a cały ten czas poswięc na naukę. Poucz się o muzułmanach, o papieżu o zasadach moralnych, naucz się obliczać logarytmy.. Będzie z Ciebie ludz.. a nie całe dnie przed komputerem.. Naprawdę... Twoje zachowanie jest karygodne.. wstydziłbyś się..

PS: Gra ktoś w Payday2?

Opublikowano

GHOST jest według mnie nie opłacalny. Polecam cui BO2 sam grałem i jestem bardzo zadowolony. Jedyne co mnie wkurzało to Spawny ale jeżeli pograsz z tydzień to ogarniesz to wszystko ;) + Tryb zombie który jest chyba najlepszy :)

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Poczekaj aż gra wyjdzie , i po filmikach sam stwierdzisz co ci się bardziej podoba ,no chyba że kochasz zombie , to wtedy w ciemno bierz bo 2 (bo w ghost nie będzie zooma :( )

Opublikowano

Kupiłem BO2 dla zombie, bo multi wolałem w BF, ale tym razem to w call of duty wbiłem sobie max. prestiż a BF'a sobie całkowicie odpuściłem. :)

BO2 wg. mnie bardzo dobra gra no i faktycznie duży plus za zombie ALE w to zombie dobrze jest mieć kogoś z kim można pograć bo tak samemu po pewnym czasie to nudne się zaczyna robić. Na 100% zmówię ghosta bo po trailerach itp. wypuszczonych do tej pory bardzo mi się podoba. A jeśli nie chcesz zamawiać pudełka to już teraz możesz kupić pre-order w wersji cyfrowej za 124zł (chyba). Co do drugiego pytanie to ciężko powiedzieć bo gry nie będą dużo się od siebie różnić więc każdy zostanie przy tym co mu się bardziej podoba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...