Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paczka Feywild

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdyż chce zakupić paczkę Feywild . I jak kupie tą paczkę to jednorożca m strój towarzysza itp będę miał na każdej postaci , na tylu ile moge na koncie ? :D

Opublikowano

Jednorożca Towarzysza i Strój będziesz miał na każdej postaci, 600k Astrali dostaniesz na jedną postać, a ten kufer też na jedną.

Osoby które nie kupiły/wygrały paczki, proszę o nie udzielanie się w temacie :)

Pozdrawiam Adam.

Opublikowano

Hahaha, na jednym koncie.. Na jednej postaci..

Co cieszysz mordę ? Że cb nie stać bo siedzisz przed kompem w wakacje zamiast ruszyć dupę i jakiegoś grosza zarobić to nie znaczy że musisz pisać z łaska ...

Jednorożca Towarzysza i Strój będziesz miał na każdej postaci, 600k Astrali dostaniesz na jedną postać, a ten kufer też na jedną.

Osoby które nie kupiły/wygrały paczki, proszę o nie udzielanie się w temacie :)

Pozdrawiam Adam.

Dzięki wielkie Masz lubie to ! :)

Ps: Ty zakupiłeś ? :) Bo miał bym do tego parę pytań ale na pw ^^

na jednej postaci ;d

Czyżby piszesz mi nie sprawdzone wiadomości ? ... Nie ładnie :P

Opublikowano

Co cieszysz mordę ? Że cb nie stać to nie znaczy że musisz pisać z łaska ...

Lepiej cieszyć niż drzeć o byle co. Raz sie pomylić nie można? Dobrze że Cie stać, ciesz się, bo nie wszyscy mają łatwe życie ...

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Lepiej cieszyć niż drzeć o byle co. Raz sie pomylić nie można? Dobrze że Cie stać, ciesz się, bo nie wszyscy mają łatwe życie ...

Nie mówię że mam łatwe życie . Rodzice mi kasy nie dają zarobiłem sam przez wakacje to mam . A nie siedziałem przed kompem jak ty .

Opublikowano

Nie mówię że mam łatwe życie . Rodzice mi kasy nie dają zarobiłem sam przez wakacje to mam . A nie siedziałem przed kompem jak ty .

To dobrze że wiesz co ja robie ;]

Opublikowano

To dobrze że wiesz co ja robie ;]

No wiesz , co wchodzę to siedzisz na mpc forum to jakie mam mieć zdanie o tobie ? ...

Opublikowano

No wiesz , co wchodzę to siedzisz na mpc forum to jakie mam mieć zdanie o tobie ? ...

Dałeś do pieca.. Czyli admini bezrobotnymi manikami są co tylko przed kompem 20/7 siedza? Gdy mam kompa odpalonego ( a nie ja jedyny go używam ) to jestem na stronie.. Nie zawsze gdy jestem online musze być na PC -,-

Opublikowano

Dałeś do pieca.. Czyli admini bezrobotnymi manikami są co tylko przed kompem 20/7 siedza? Gdy mam kompa odpalonego ( a nie ja jedyny go używam ) to jestem na stronie.. Nie zawsze gdy jestem online musze być na PC -,-

Administracja to inna sprawa. Bo to ich "praca" ... A ty jak coś jeszcze chcesz głupiego napisać to napisz na pw a nie spam tutaj.

Opublikowano

I kto tu spami -,-

P.S. bo akurat patrzałeś, że ja w wakacje na forum siedze ..

Piszesz że mam łatwe życie ... Nie jest tak kolorowo w moim życiu jak ty myślisz . Zarobiłem to mnie stać . Jak byś też zarobił to i cb tez było by stać . I tyle w temacie .

Ps: Na drugi raz nie ciesz mordy ani nie pisz z łaską pod pytaniami innych osób.

Opublikowano

Piszesz że mam łatwe życie ... Nie jest tak kolorowo w moim życiu jak ty myślisz . Zarobiłem to mnie stać . Jak byś też zarobił to i cb tez było by stać . I tyle w temacie .

Ps: Na drugi raz nie ciesz mordy ani nie pisz z łaską pod pytaniami innych osób.

Może mnie też stać, ale nie chce po prostu wydawać pieniędzy, nie pomyślałeś o tym? Nawet nie wiesz z czego "cieszyłem morde". Nie pisałem z łaska tylko sie pomyliłem. Ty następnym razem nie drzyj tej mordy..

Opublikowano

Może mnie też stać, ale nie chce po prostu wydawać pieniędzy, nie pomyślałeś o tym? Nawet nie wiesz z czego "cieszyłem morde". Nie pisałem z łaska tylko sie pomyliłem. Ty następnym razem nie drzyj tej mordy..

Ja drze mordę ? haha widzisz gdzieś wykrzyknik ? Może czas zainwestować w okulary ? ...

Jak cie stać to nie pisz takich bzdur. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...