Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tekstura

SuperSajan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak to juz w temacie jest napisane, mam problem z teksturą ;/
Gdy gram na mapkach innych niz "Kanał Nouszahr", to ziemia oraz niektóre rzeczy są czarne... -.-

Komputer mój spełnia wymagania tej gry nawet z sporym zapasem, ale nie mam pojecia dla czego to tak jest ;/

Ktoś może w tym obeznany jest? Za każde info będe wdzięczny :)

Opublikowano

@up coś w tym jest,faktycznie możliwe że bawiłeś się plikami w bf3,gdyby tekstury były nie załadowane (rozmazane) wynikało by to z twojego internetu,który nie nadganiał by z ogarnianiem mapy ;] tak jak piszą albo aktualizuj directx albo stery do karty albo w najgorszym przypadku reinstall ;] Jest temat o tym dosyć świeży,też gościu ma problemy z teksturami ale nikt mu nie pomógł ;]

xrdj.jpg

Opublikowano

Nie, nie ,nie... NIe bawilem sie w zadnych plikach
Gdy kupilem gre i ja wgralem, to juz tak bylo i nie mam pojcia co z tym zrobic

Opublikowano

Podaj tą karte graficzną bo jest bardzo waznym czynnikiem w tym temacie,bo możliwe że masz za starą albo nie ogarnia bf3 ;]

xrdj.jpg

Opublikowano

ATI Radeon HD 5400 Series----------- To jest moja karta graficzna
komputer jest na gwarancji jeszcze pol roku, wiec nie moge go otworzyc i zmienic karty... -.- Pewnie bym to zrobil, ale mam brata w wieku 16lat i ciolek ciagle jakies gierki sobie wgrywa, typu gta, skyrim i nawet simsy 3... -.- serce sie kraja wiem ... ALe nic nie poradze bo mama dozucila mi kesz na kupno i musze mu dac kozystac :(
ale to nic takie zycie... Jak bedzie trzeba to formata ciepne, a co :P
i ogolnie
HELP!!! Ja chcem grac normalnie , a nie zamiast kamienia widzec czarny kwadracik :(

Rowniez gdy juz sie polacze i chwile pogram wyskakuje mnie takie cos...

A ze slabo na SS widac to przepisze tresc :P

ERROR
Rozłączenie z gry: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'rudzik2212' [for 0 minutes] ... This PB Server Requires [A1386 C2.2311] - Error loading pbci

^

|
|

Tak tam wlasnie jest napisane i zgory mowie ze zadnych hackow i chitersow nie uzywam...

Jak bedzie mi stykac zapraszam do wspulnej rozpierduchy :D rudzik2212 moze znajdziecie, a jak nie to Orgin mnie znajdzie xD

Troche tempy jestem w takich rzeczach :( trzeba sie przyznac... Wagarowalo sie na informie i zbytnio sie tym nie zajmowalo.... Ale jak sie zaczelo juz grac w tego typugierki to juz mnie to denerwuje... Pierwszy raz mam cos takiego w jakiej kolwiek gze :(

Jeszcze raz dzieki za zainteresowanie tym tematem :) Prospsy ziomki ! Swoi ludzie ;)

PS: Sory za ortografie i tresc letka pompa na bani jest :P

PPS: Sie rozpisalem :P

post-243794-0-17435000-1380372178_thumb.png

Opublikowano

Ja tak mialem z Ati Radeon 4650 HD wymienilem na Gigabyte 7750 w Marcu i No-Problem :P Byc moze trzeba wymienic grafe mhm ?? xD

A nie widzisz, ze jest napisane ,, komputer jest na gwarancji jeszcze pol roku, wiec nie moge go otworzyc i zmienic karty..." ?

Opublikowano

Ehh gotowiec ?!

Kto kupuję gotowce? Podaj DOKŁADNY model zasilacza oraz dysku.

Podaj parametry kompa i powiedz ile zapłaciłeś :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...