Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za free to freeservers ale ludzie mają mase problemów z nim ciągłe wyłączanie się serwów,resety map i plików

Opublikowano

Nikt niezasponsoruje gdyż im niepołaca się utrzymywać serwera i niemieć żadnych zysków :) pozatym musiał byś znaleść dobrego technika oraz ekipe która by ogarniała . Postawienie dobrego serwera nawet z dobrymi technikami czy admministracja to okolo 2 tygodni roboty uwież mi bo wiem sam robie serwer z kolegami i niedługo starujemy mamy dobrą maszyne doby nieprzesadzony itemshop

Opublikowano

Cześć,

Jeśli chcesz ubiegać się o sponsoring, musisz posiadać duże konto na YouTube, czy też zaoferować inną formę reklamy/czegoś w zamian.

Nowy hosting CubeHost.pl oferuje sponsoring, możesz do nich napisać na support! ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

OVH mi zasponsoruje server dedyk a więc, pisz do OVH xD

Jeżeli myślisz, że OVH jako jeden z najlepszych w Europie da Ci na serwer to gratuluje ilorazu inteligencji.

Widzę, że co nie którzy ładnie na głowę dostają...

Co do sponsoringu itp.

Ogólnie na MPC jest zakazane o tym mówić jednak mogę Ci powiedzieć, że jak masz te powiedzmy 50 tysięcy subów to jakiś hosting Cię wtedy przyjmuje na bary, jak nie jesteś youtuberem lub Twoja strona nie jest w AddSense (jezeli wiesz co to jest), to nie ma o czym gadać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...