Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][DeadZ] Radar

Rydzyk199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym przedstawic wam Radar Hacka do DeadZ.

Rf1rs5b.jpg

Teraz tak, bedzie nam potrzebny injector w moim wypadku jest to ZEDject : xxx Oraz plik dll czyli hack: xxx

Teraz instrukcja :)

Uruchamiamy deadz w okienku, ustawiamy rozdzielczosc tak aby okienko gry bylo na caly ekran wtedy bedzie widac caly radar, wybieramy postac, potem server, gdy dolaczymy do gry uruchamiamy injectora, w profiles klikamy new pozniej na nowo utworzony profil. Uaktywnia nam sie pola, pierwsze pole Name jest nam niepotrzebne, w File znajdujemy nasz plik dll a w process wybieramy proces naszej gry i naciskamy inject. Gratuluje, wlasnie wlaczyles hacka xD Wyswietlana nam konsolke przeciagamy gdzies na bok zeby nie przeszkadzala a opcje wlaczamy przyciskiem HOME.

Jest to moja pierwsza prezentacja hacka wiec prosze o wyrozumialosc :>

Hacka znalazlem na angielskim forum i nie jestem jego autorem, ja go tylko wam udostepniam i pisze polska instrukcje xD. Lajkami wesprzecie mnie do dalszej checi szukania i udostepniania dla was hackow :)) Milej zabawy !

//Proszę podać skan

//Narazie proszę uważać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...