Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak anulować / zmienić ilość kupiownych rzeczy na allegro?

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na allegro znalazłem przejściówkę, która jest mi potrzebna: http://allegro.pl/pc11-adapter-przejsciowka-sata-ide-ata-2-kierunki-i3494170573.html Dałem 1 szt --> Kup teraz i stanąłem na wyborze sposobu dostawy. Chciałem paczkomaty, a nic tam nie było, więc to jest tj. kupiony 1 przedmiot. Poprosiłem brata o pomoc i "obeznany" za szybko poleciał potwierdzając zakup drugiego przedmiotu. Teraz wyszła kaszana, bo na email dostałem informacje jak wysłać pieniądze na konto sprzedawcy. A o to chodzi, że chciałbym anulować zakup lub kupić 1 produkt, a nie 2. Jest jakiś sposób / szansa? Nie wiem co robić, a 2 szt. nie chcę kupować..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wyjaśnij to z sprzedawcą, nie da ci negatywa bo możesz odwzajemnic sie tym samym. Nie ma na takie rzeczy sprawdzonych technicznych sposobów.

Opublikowano

Jak kolega up. Powiedz, że przez przypadek kupiłeś 2 a chcesz 1, i chciałbyś anulować jedno zamówienie. Jak się nie zgodzi zaproponuj jakąś dopłatę za wycofanie. Oczywiście opłata z konta brata specjalisty :)

21515.jpg

Opublikowano

Wyszło na to, że połowe ja płacę i połowe brat. Nic no mam nauczkę i wiem, że z allegro przez dłuuugi czas nie będę korzystać, bo to tak głupio jest zrobione.. Chciałem paczkomaty, wybieram sposób dostawy i nie ma tam w liście wyboru paczkomata.. (chociaż pisało, że jest taka możliwość). Przynajmniej nie będę musiał szukać po sklepach kompuerowych na mieście jak mi to brat proponował :P .. Temat do zamknięcia, dziękuje za pomoc.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...