Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam op,a komendy nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam bawie sie a wlasciwie chce postawic serwer i testuje pluginy czemu jak dam sobie opa nie dziala mi polowa komend!!!!

nie dzialaja takie jak /vanish /weather itd

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Lol nie trzeba miec rangi zeby dzialaly komendy... wystarczy sa m op,jak widac masz rozwalony serwer,sciagnij nowy craftbukkit i od nowa all

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Lol nie trzeba miec rangi zeby dzialaly komendy... wystarczy sa m op,jak widac masz rozwalony serwer,sciagnij nowy craftbukkit i od nowa all

Chłopie, ty nas nie rozumiesz czy jak?

Chodzi o to, że jak permissions jest popsute, to nawet OP nie działa...

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@UP
ahahahahah to jest po prostu smieszne co piszesz:) Co maja pex do opa ? Z permissions OP dziala i bez tez dziala ja niemoge wiec on ma jakis blad z plikami serwera..

a nie ty piszesz ze permissions bo nawet jak nie ma sie rangi z permissions to i tak dzialaja wszystkie komendy jak ma sie opa,cz ty miales wlasny serwer ze taki ogarniety jestes?

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@Up

Powiem ci jedno,po prostu nabijasz posty i tyle;)
BO nawet jak w pexie nie ma rangi admin i masz opa to wszystkie komendy ci dzialaja, masz opa masz wszystko janiemoge ..

@TOPIC
Masz zla wersje craftbukkita lub cos rozwaliles w innych pluginach,podaj liste pluginow

Opublikowano

@UP

ahahahahah to jest po prostu smieszne co piszesz:) Co maja pex do opa ? Z permissions OP dziala i bez tez dziala ja niemoge wiec on ma jakis blad z plikami serwera..

a nie ty piszesz ze permissions bo nawet jak nie ma sie rangi z permissions to i tak dzialaja wszystkie komendy jak ma sie opa,cz ty miales wlasny serwer ze taki ogarniety jestes?

100 slotów.

Miałem podobny problem, nie mogłem z op dać sobie rangi /setrank, oraz tych podstawowych. Okazało się, że nie potrzebna w pexie. Usunąłem ją i op działał wszystko, więc śmieszne jest to co ty mówisz, nie ja.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...