Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold division w team'ie

TuDe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, jeśli chodzi o nagrody na koniec sezonu na rankedy teamowe..

Ogólnie jestem w silverze w kolejce solo/duo, wczoraj udało nam się z kumplami wygrać wszystkie 5 pierwszych meczy w teamowych rankedach 3v3 i dało nas do golda IV..

Stąd moje pytanie? Dostanę te same nagrody, jak za kolejkę solo/duo?

Wiem, żeby dostać cokolwiek, muszę wygrać z tym teamem 10 rankedów, ale to nie problem.

Np. Jeśli chodzi o złote obramowanie w trakcie ładowania, które jest przewidziane jako nagroda za golda.. Czy jak będę grał normala, nie rankeda, również będę miał tę obramówkę? Czy w rankedach, ale inne kolejki (solo/duo lub 3v3) będę miał złotą ramkę? Co z resztą nagród?

Z góry dzięki za pomoc ;d

Opublikowano

Dostaniesz złotą obramówke, za soloQ jest skin do elise gold5+.

Btw. siema TuDej xD

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Siemanko ;d

Czyli dwie różnie odpowiedzi ;d

Wie ktoś coś na 100%?

Koniec sezonu coraz bliżej, a zależy mi na tej obramówce..

A propos odpowiedzi Vorina, za golda w 3v3 nie dostanę skina do Elise?

Opublikowano

Na 100%
5vs5 Bedziesz mial srebna obramowke.
3vs3 Bedziesz mial zlota obramowke.
Za Gold 3vs3, 5vs5 czy solo/duo dostaniesz postac + skorke Elise.

Opublikowano

Kolega 2up chyba nie czytał note od riotu, tak więc nie bierz jego wypowiedzi pod uwagę.

Ramkę dostajesz z najwyższej dywizji i jest widoczna na każdym trybie gry. Oczywiście nagrody są dokładnie te same co za soloq.

To jest 100% info. jak chcesz to poszukaj sobie wpis w newsach lola, było o tym wszystko napisane.

@down: A jednak kity wkręcasz jak już 2down napisał.

League of Legends

Opublikowano

Kolega 2up chyba nie czytał note od riotu, tak więc nie bierz jego wypowiedzi pod uwagę.

Ramkę dostajesz z najwyższej dywizji i jest widoczna na każdym trybie gry. Oczywiście nagrody są dokładnie te same co za soloq.

To jest 100% info. jak chcesz to poszukaj sobie wpis w newsach lola, było o tym wszystko napisane.

po co się wypowiadasz jak nie wiesz? ostatnio dodali informacje ze z systemem ramek i przydzielania nagród zostaje tak jak byli za s2 a nie ze najwyższe miejsce w rankedach jak to pisali ;)

Opublikowano

Okej, widzę że tutaj jest podział zdań, napisałem do supporta riotu dokładnie to samo, oto odpowiedź, jak ktoś jeszcze ma podobny problem.

Witaj,
Tak, tą złotą ramkę będzie widać w wszystkich grach których będziesz chciał zagrać, niezależnie czy będzie to solo/duo, 3v3, czy 5v5.
W razie innych pytań daj mi znać
''The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it.''
deniskulo
Player Support Riot Games
Wrzesień 18, 2013 08:55
Można zamknąć chyba, dzięki wszystkim ;x
Opublikowano

Okej, widzę że tutaj jest podział zdań, napisałem do supporta riotu dokładnie to samo, oto odpowiedź, jak ktoś jeszcze ma podobny problem.

Witaj,
Tak, tą złotą ramkę będzie widać w wszystkich grach których będziesz chciał zagrać, niezależnie czy będzie to solo/duo, 3v3, czy 5v5.
W razie innych pytań daj mi znać
''The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it.''
deniskulo
Player Support Riot Games
Wrzesień 18, 2013 08:55
Można zamknąć chyba, dzięki wszystkim ;x

To widać jak doinformowany jest polski support. Na początku miało być tak że obramówka będzie widoczna w każdym trybie lecz kilka dni po ujawnieniu nagród wszystko się pozmieniało, wystarczy zajrzeć do FAQ.

"Otrzymane obramowanie ekranu ładowania będzie wyświetlane tylko w trybie gry, za który go przyznano. W innych kolejkach: w normalnych 5v5 i grach z botami, wyświetlona będzie ramka z najwyższego rankingowego 5v5 solo/duo. W normalnych 3v3 i grach z botami, wyświetlona będzie ramka z twojego drużynowego 3v3. Na Aramie, grach niestandardowych i Dominion wyświetlana będzie ramka zdobyta za najwyższą pozycję ogółem. Przykładowo, jeśli osiągniesz krąg diamentowy w kolejce solo i srebro na Twisted Treeline, w grach nierankingowych i w kolejce solo wyświetlana będzie diamentowa ramka, a w grach rankingowych na Twisted Treeline ̶ srebrna.

• Niezależnie od trybu, będzie ona widoczna tylko dla sojuszników ̶ nie chcemy, by wpływała na postrzeganie meczu przed jego rozpoczęciem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...