Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić takie spodnie?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, gdzie kupić takie spodnie z tym krokiem i takie rosuwane przy nogawce nie chodzi mi o zwykłe białe rurki :

Justin+Bieber+Victoria+Secret+2012+Fashi

Dam limit przez 7 dni dla osoby która mi pomoże, to nie jest trool. Jeśli ktoś się tutaj będzie popisywał albo mnie obrażał od razu zgłosze ;-

Opublikowano

xxx

Zgłoszenie poszło, wiem ze 90% na tym forum to idioci. Ale myślę ze znajdzie się ten % który nie ocenia po ubraniu i wie gdzie kupić takie spodnie.

Ew. te buty tak do 400zł max.

Opublikowano

pedal pedal pedal pedal pedal pedal

@ alledrogo e.bay

No kolejny który nie potrafi pomóc tylko spamuje i obraża BRAWO!

Czekam na konkretne wiadomości.

Opublikowano

Buty to model chyba Supra Skytop ale dokładnie nie znam, wystarczy poszukać a spodnie będzie Ci ciężko kupić. Widziałem na zagranicznej stronie ale są po 60$+

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Są, widocznie na stronie internetowej nie ma.

A możesz powiedzieć w jakim mieście i po ile?

Buty to model chyba Supra Skytop ale dokładnie nie znam, wystarczy poszukać a spodnie będzie Ci ciężko kupić. Widziałem na zagranicznej stronie ale są po 60$+

A w jakim sklepie zagranicznym?

Opublikowano

Poczekaj może na Miyoshi, Juliette, Wredną czy też inną kobietę na forum. Wtedy dziewczyny pomogą jak kobieta kobiecie.

Oj dziękuje,dziękuje Pan został zgłoszony. Ludzie jeśli nie potraficie pomóc to się nie wypowiadajcie proste i logiczne.

Opublikowano

Zrzut-ekr_nshneew.png

Jakoś tak lepiej to wygląda.

No sorry ale aż do grobu będę tępił lewactwo, pedałów, chłopów którzy sobie wycinają to i to i inne stworzenia które niszczą ten piękny kraj.

Jest piękny cytat:

NARÓD WSPANIAlY. TYLKO LUDZIE KURWY

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...