Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z wyborem perków.

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. BO2 mi się znudził i postanowiłem, że kupię BO1. Tak więc też zrobiłem. Gra po prostu dla mnie wymiata. Multiplayer bardziej mi się podoba od tego w BO2. Niestety problem mam z wyborem wyposażenia.

Co do killstreaków to bez problemu zdobywam te wyższe. Ok teraz opiszę jakie mam wyposażenie bo głównie chodzi mi o perki.

Broń główna:

- Galil

Broń zapasowa:

- Strela 3 / CZ75 (zastanawiam się, które bardziej mi się przyda)

Ofensywne:

- Semtex

Taktyczne:

- Błyskowo-hukowy

Ekwipunek:

- Claymore

I nie wiem jakie mogę wziąć do tego perki. Dodam tyle, że jako trzeci zawsze mam maskę taktyczną. Uważam, że inne są mało przydatne przynajmniej dla mnie.

Jako drugi mam do wyboru Hardened, Slight of Hand albo Warlod. Co do pierwszego to zastanawiam się nad Scavenger, Flak Jacket oraz Ghost. Przeważnie gram na Dominacji lub TDM.

Myśł 1:

Jeżeli wezmę Scavengera to będę mieć maksymalną liczbę amunicji w broni i dodatkowo będę zbierał od poległych przeciwników. Tutaj też będą mi się uzupełniać granaty w moim wypadku semtexy. Więc jako drugi mógłbym wziąść Hardened bo jak wiadomo kulki lecą przez ściany. Ale znowu w broni bez szybkiego magazynka to trochę lipa więc albo wziąłbym szybki albo powiększony magazynek. Znowu tutaj też mógłbym wziąść pistolet zamiast Streli bo większe obrażenia dla śmigłowców i ze Scavegerem starczy amunicji.

Myśl 2:

Znowu Scavenger i nic się nie zmienia ale jako drugi perk wziąłbym Slight of Hand. Szybsze przeładowanie dzięki czemu do Galila mógłbym wziąść sobie tłumik i jako broń zapasową wyrzutnie rakiet.

Myśl 3:

Jako pierwszy znowu Scavenger ale jako drugi perk to już Warlod. Daje nam 2 dodatki do broni głównej oraz dodatkowy granat ofensywny i defensywny. Ale czy potrzebuję aż 2 semtexów skoro i tak uzupełnia mi się tylko jeden mając Scavengera? Właściwie tylko na rozpoczęciu miałbym te 2 i ew. jeżeli po zebraniu pierwszego nie wykorzystałbym go to miałbym drugi. A dodatek do broni to Gal z pow. magazynkiem i tłumikiem

Jestem nowym graczem BO1 tak więc liczę na wasze rady. Mam straszny dylemat co do tych perków...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam ci ak-47 z powiększonym magazynkiem najlepsza broń według mnie.

76561198122231440.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

AK-47 Najlepsza broń ;) na ESL podstawa:) . A skoro grasz Galil to dodatkowo magazynek , cz75 , odłamkowy , błyskowy , c4 Perki: Waga lekka , Zwinne Rece a 3 to nie wiem już sobie wybierz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...