Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno eq na ok. 10 poziom

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mogę takowe kupić? Patrzyłem już po handlarzach na targowisku, ale oni sprzedają tak od ok. 30 lvla... Jest gdzieś możliwość zakupienia itemków na 1-10 lub 10-15 lvl?

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ja Ci powiem, że lepszę eq wydropisz niż kupisz w sklepie tak mi się wydaje choć gram ledwo 2 dni to pewny nie jestem. :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

No dobra... To żeby już nie śmiecić tematami, tak zupełnie z innej beczki... Jak szybko zarobić dużo AD? Mam 60 lvl, trochę słabe eq, bo większość to 55-60 lvl (rzadkie) i tylko jeden itemek na 60 lvl epik... Nie mówcie mi o robieniu misji dziennych, bo teraz większość mam "Krypty Gauntlgrym" czy jakoś tak, a tam mnie nikt nie chce brać z takim eq :D Jedyna misja dzienna, która mogę jak na razie wykonać, to dzienne PvP, ale 4k AD, to nie jest tak dużo... ._.

Ma ktoś może tutka jak zrobić własny quest foundry? (Słyszałem, że można na nim od tak dostać za dzień ok. 7k AD..) ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Podczas wydarzenia "podziemie" idź na dungi na twój lvl polecam skrytowieża. Dwa razy w ciągu 1h zrobisz, a na koniec w skrzyni masz 1 item epicki ( słaby, ale zawsze coś ). Podczas areny rób pvp i za chwałe kupuj epickie eq i dawaj na złom. Ja tak zarobiłem dużo.

Znajdź gildie, która z Cie weźmie na gauntlgrym, wcale trudne to nie jest, a znowu epickie eq na monety grym zdobedziesz i wymienisz na złom, a zbroja stamtąd 10k AD u złomiarza.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Gdzie mogę takowe kupić? Patrzyłem już po handlarzach na targowisku, ale oni sprzedają tak od ok. 30 lvla... Jest gdzieś możliwość zakupienia itemków na 1-10 lub 10-15 lvl?

Nie opłaca się kupować itemków poniżej 60 z targowisk, wszystkie itemki zdobędziesz robiąc questy i dungeony i spokojnie z nimi dobijesz maksymalny poziom.

xD 

Opublikowano

Nie opłaca się kupywać eq na 10 lvl. Do okolo 50 lvl powinienes spokojnie sobie poradzic z wydropionym ekwipunkiem :D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@up,

Leci raport. Odpowiedź została udzielona... ;)

@top,

Proszę przy okazji moda o zmianę nazwy tematu na [Pytanie]Parę pytań nt. gry

Oraz: Może mi ktoś powiedzieć po ile chodzą na aukcji rzadkie przedmioty 60 poziomu?

Każda część. Dla ułatwienia napiszę wszystkie ^^

1. Hełm (Głowa):
  2. Zbroja (Pancerz):
  3. Rękawice (Ramiona):
  4. Buty (Stopy):
  5. Pas (Pas):
  6. Naszyjnik (Szyja):
  7. Pierścień (Pierścień):
  8. Broń (Podstawowa):
  9. Dodatkowa broń (Dodatkowa):

W nawiasie podałem kategorie aukcji, w których znajdują się poszczególne części ekwipunku.

Proszę o podanie orientacyjnych cen w AD.

Przypominam: Przedmioty 60 poziomu (rzadkie)

Z góry dzięki :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Zależy od klasy postaci i serveru. Dla Kapłana prawie za darmo takie itemy dostaniesz.

1-9. Nie więcej niż 10k. Nie szybciej wejść na server i zobaczyć?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Wiecie może, czy na 60 lvlu mogę dropić gdzieś przedmioty na ok. 30-50 lvl (rzadkie)? Myślę, że to by mi się bardziej opłaciło, niż te rzadkie 60 lvla... :D

PS.:

Proszę przy okazji moda o zmianę nazwy tematu na [Pytanie]Parę pytań nt. gry

Oraz: Może mi ktoś powiedzieć po ile chodzą na aukcji rzadkie przedmioty 60 poziomu?

Każda część. Dla ułatwienia napiszę wszystkie ^^

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Wiecie może, czy na 60 lvlu mogę dropić gdzieś przedmioty na ok. 30-50 lvl (rzadkie)? Myślę, że to by mi się bardziej opłaciło, niż te rzadkie 60 lvla... :D

PS.:

Skoro masz 60lv to raczej nie możesz dropić przedmiotów na mniejszy poziom.

Opublikowano

Skoro masz 60lv to raczej nie możesz dropić przedmiotów na mniejszy poziom.

Już sprawdzałem.. Chodziłem na mapki, gdzie potworki mają po 30-35 lvl... Lecą mi z nich części EQ, miksturki itd.. Więc drop jest chyba zawsze, bez względu na poziom... Tylko moje pytanie.. Gdzie iść, dropić rzadkie? Bo z tych zwykłych mobów raczej nie poleci.. :D

PS. Jakie kamyczki wsadzać pieskowi, żeby miał jakieś bonusy za przywołanie? ;dd

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Już sprawdzałem.. Chodziłem na mapki, gdzie potworki mają po 30-35 lvl... Lecą mi z nich części EQ, miksturki itd.. Więc drop jest chyba zawsze, bez względu na poziom... Tylko moje pytanie.. Gdzie iść, dropić rzadkie? Bo z tych zwykłych mobów raczej nie poleci.. :D

PS. Jakie kamyczki wsadzać pieskowi, żeby miał jakieś bonusy za przywołanie? ;dd

+ Czy można się jakoś wyposażyć w lepsze wierzchowce/towarzyszy oprócz tych, którzy są dostępni w grze za złoto, nie kupując nic za ZEN? Mając na myśli "nic za zen", chodzi mi również o sztabki tarmalune... sztabki = skrzynka = klucz = zen

1377019234-U697852.png

Opublikowano

+ Czy można się jakoś wyposażyć w lepsze wierzchowce/towarzyszy oprócz tych, którzy są dostępni w grze za złoto, nie kupując nic za ZEN? Mając na myśli "nic za zen", chodzi mi również o sztabki tarmalune... sztabki = skrzynka = klucz = zen

Jak u żołnierza dać kamienie runiczne, żeby miał bonus przywołania... U pieska też, jak pewnie wyżej pisałem.. Za udzielenie odpowiedzi na te pytania, dam limit i 5* ;>

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...