Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Najnowszy Bot ! Niewykrywalny !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ostatni latalem troche w necie i znalazlem na niemieckiej stronie Bota do Cabal

Chce teraz podzielic sie nic z Wami Bot 100% czysty

Boisz sie? Nie pobieraj twoja stara

Uwaga bot moze bocic max 8h potem trzeba zrobic reset .. ;/ Szkoda ale zawsze cos ^^

http://rapidshare.com/files/340546606/Cabal_Bot.rar.html Uwaga mozna Pobrac TYLKO 10 RAZ nie mam konta premium

Opublikowano (edytowane)

Super by było...Zaraz to sprawdze.

U mnie wywala taki błąd: Cannot connect to SMTP server 212.77.101.148(212.77.101.148:25) connect error 10060

Edytowane przez adrian224

.

Opublikowano

Ja tam bym do takiego czegoś passów nie wpisał xD

10 RAZY to ty pewnie taki temat napiszesz.... -.- wystaw na speedyshare albo megaupload. No chyba, że to w czystej postaci wirus. :) Dziwne, że ktoś by robił bota do Cabala za free. xD

Chce teraz podzielic sie nic z Wami Bot 100% czysty

Ściemniasz... widać po skanie, że trojanek jest. :)

@UP

Nie dziw się, że masz błąd. Za free bota raczej nikt nie będzie miał... a nawet co do płatności to też różnie bywa :P. Niektórzy zrobią wszystko aby ci trojana wcisnąć. Nie dość, że ukradną konto to jeszcze im za to zapłacisz. ;/ Ja osobiście nie stosuje, żadnych cheatów do Cabala. Za łatwa gra i dużo z niej frajdy. Czyszczenia pomieszczeń rządzą. :D.

Moje patche:

Moje tutoriale:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...