Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Caitlyn the Sheriff of Piltover

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie odzyskam mojego Tutoriala jak bede miał czas napisze od nowa :/ jak narazie temat do zamkniecia

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Postaram sie dodać ale to nie teraz ponieważ jestem spiacy ^^

Post do usunięcia

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ładnie to wygląda, wszystko widać

Prawie w ogóle nie używałeś kolorów a to duży plus, tu są tacy ludzie że walną po 3-4 kolory i nic nie widać ^^.

Leci + w sumie... dużo się dowiedziałem bo akurat adc to ja grałem może z 5% wszystkich gier :) może się to zmieni w nowym sezonie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Brak botrk??

Lepiej IE botrk LW dancer (ga/warmog/mallet) ;-)

Sam mowisz ze zalezny od as a jedymy item dales dancer

Co do quinn. Uwazam ze nie jest adc, a ad casterem, bruiserem. lepiej da sobie rade na topie, no ale czyni ja to op na bocie jak pojdzie sie we flat dmg

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

No właśnie jest zależna od as ale to nie znaczy że musimy ją budorwać pod full as.Phantom wystarcza a botrka nie opłaca się na nią kupować ponieważ musi strasznie blisko podejsc aby go uzyc co naraża nas na nie bezpieczeństwo

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Dodaj ulti do minusów, jest ono bezużyteczne w tf'ach, co najwyżej do harrasu. Brak masterek, run.

@Dodaj więcej propozycji itemów.

Faktycznie zapomniałem o tym postaram się dodać jak znajdę odpowiednia obrazki ^^. Co do itemów tutaj nie ma co fantazjować to jest adc stantard build, ale postaram się jeszcze dodać jeden

@Ok cały post mi sie zepsuł nie wiem jak go przywrócić... Jak zmienić to na normalny tekst ?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

To nic nie daje włacza mi to samo co mam teraz nie moge tego zmienic

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...