Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] S.K.I.L.L.

dewontos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem gdy wlacze skill lub przy wlanczaniu wyskakuje mi okienko w aplikacji wystapil wyjatek unknown cos tam lub ze mam nielegalne oprogramowanie i tak sie zastanawiam co mam zrobic;/ bo 1 dzien gralem bylo ok a nastepnego juz takie cos. nie mam antywira wlaczonego ani haxow

76561198017353072.png
Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne programy, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Takie komunikaty o nielegalnym oprogramowaniu/haxach mogą w niektorych grach wynikać ze zbyt dużego pingu bądź przeciążenia serwerów.

Opublikowano

usuń z folderu %temp% wszystkie pliki , powinno pomóc jeżeli nie to spróbuj cofnąć system do tego czasu aż działała ci ta gra i wtedy unikniesz wszelkich komplikacji

o ile nie grałeś jeszcze spróbuj także usunąć AIM WH i tym podobne do Cs 1,6 bo może to być usterka gry wyszukująca oprogramowania na twoim komputerze

i wyłącz deamon tools bo wykrywa proces deamon toolsa

moge też poradzić ci czyszczenie komputera z niepotrzebnych śmieci typu stare gry itp.. lub zrobić formata i zainstalować ponownie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...